Profile cover photo
Profile photo
Øyvind H. Bergesen
629 followers -
Webmaster @ Vardia og eier av www.dinaloe.no.
Webmaster @ Vardia og eier av www.dinaloe.no.

629 followers
About
Øyvind H.'s posts

Post has attachment
Måtte sperre et av bankkortene mine i dag. Årsak; https://pro.benzinga.com - En Amerikansk nettjeneste som jeg tidligere i sommer benyttet 14-dagers prøveperiode på, har ikke stoppet abb. selv etter flere henvendelser. Ingen mulighet til å fjerne abb. selv via deres egen nettside. Har nå betalt 89 dollar i fire måneder for en tjeneste jeg ikke bruker. Sendt dem enda en ny e-post i dag hvor jeg ber dem stoppe abb. + tilbakebetaling. Fant ut at det sikreste var å sperre bankkortet... #benzingapro  

Post has attachment

Post has attachment
Vi søker Moldes fem beste kandidater - er du èn av dem? Google navnet ditt for å sjekke... #Molde #Jobb
Photo

Post has attachment
Kjenner du noen, eller er du nysgjerrig selv? - Send meg en epost (oyvind.bergesen@vardia.no) eller DEL innlegget videre, kanskje du kan hjelpe noen av dine venner med å få seg ny jobb i sommer!? :-) 

Vi skal øke bemanningen på vår avdeling i Molde. Jobben er enkel, morsom og spennende, i tillegg har den gode betingelser! 

Som del av Webavdelingen vil du utelukkende jobbe med henvendelser fra nett. Du får ta del i utvikling av nye nettkampanjer og nye digitale kundeservice-tjenester gjennom workshops og løpende idèmyldring. Du får tilegne deg kunnskap om netthandel i tillegg til at det er gode karrieremuligheter. 

Vardia Forsikring har pt. ca. 270 ansatte. I 2012 omsatte vi for 350 millioner, i år vil den stige til ca. 800 millioner. Vi har virksomhet i Norge og Sverige, og åpner i høst avdeling i Danmark.

Pssst! Håper å høre fra deg :-)
Photo

Post has shared content
Alltid kjekt med gode nyheter :-) 

Post has attachment
Dette gjør mer rett og slett forbanna. Hjelp til med å spre budskapet - del denne videoen slik at vi som forbrukere handler mer bevisst. #pelsdyr   #Kina   #dyreplageri   Olivia Munn Exposes Never-Before-Seen Footage on Chinese Fur Farms

Post has attachment
Ca. 10-15 millioner kroner bytter hender i forsikringsbransjen hver dag - er du en av dem som har byttet forsikringsselskap i år?

Post has attachment
Jeg kommer nok til å skaffe meg iPhone 5, men på ærlig vis :-)

Post has attachment

Post has attachment
Små forsikringsselskap fortsetter å kapre markedsandeler :-)
Wait while more posts are being loaded