Profile cover photo
Profile photo
noorhaidaz eyda
550 followers
550 followers
About
noorhaidaz's posts

Post has attachment
Lazada 5th Birthday LASTDAYYYYY
Assalammualaikum Hai semua Korang dah shopping ke?   Hari ni lastday tau  5th Birthday Lazada    

Post has attachment
CLICK HERE TO BUY
clik here to buy

Post has attachment
JUBAH PLAIN SIMPLE DAN MURAH
Assalammualaikum Hai semua Selamat pagi... Baru2 ni family in law semua sibuk mencari jubah yg simple2 dan murah. Sebab kakak ipar nk nikah In Shaa Allah 29 April nnt. So kakak ipar kite pun suggest la beberapa jubah online ni... Tapi yg plain simple dan yg...

Post has attachment
LAZADA BUAT HAL LAGIIIII
Assalammualaikum Hai semua.. malam ni rajin la nk update... Korang semua perasan tak??? Geram sangat haihhhh dengan LAZADA ni Asyik buat hal je kan.... Ape korang tak percaya ke??? . . . . . . . . Haaaa.. korang tengah la tu.... Asyik buat SALE je... Sebab ...

Post has attachment
KePink Magnet
Assalammualaikum hai semua lama kan kite tak update sini.. bz sikit dengan kerja hakiki di opis tu. lagi pun kite gak bz wat fridge magnet untuk customer... kalau rajin bolehla jenguk2 dekat  IG  @kepink_gift_magnet Fb KePink Magnet Sape dh jenguk nnt kite ...

Post has attachment
KOPPE ME @ IPOH
Assalammualaikum   Hai semua     Kali ni banyak je pasal kedai makan dan makanan kan...   Hehehe.... itulah kite..  mmg suke sangat makan2 ni... Cuma sekarang dh kurang sbb kite dh kene jaga pemakanan. Tapi mmg rindu sangat nk terjah... Dulu pantang dengar ...

Post has attachment

Post has attachment
KISAH DIABETES LAGI... SAMBUNGAN BITU
Assalammualaikum Hai semua Okay ari ni sambung pasal cerita diabetes tu ok. Pada hari jumaat 21.10.2016 tu kite ni g klinik tu semula untuk amik darah hantar ke lab. Doktor kata esk tunggu dia kol untuk tahu resultnye...Tapi hari sabtu tu.. result untuk gul...

Post has attachment
LEBAM BAWAH MATA , PUNCA DAN TIPS MERAWAT LEBAM MATA
Assalammualaikum Okay hari ni kite cite  punca-punca masalah lebam bawah mata ni pulak ye. Lebam Bawah Mata Ia mencegah mengawal masalah lebam bawah mata. Ramai juga yang tak sabar-sabar nak hilangkan lebam bawah mata mereka dengan cepat tapi tersalah Pilih...

Post has attachment
MASALAH LEBAM BAWAH MATA - RAWAT DENGAN AMEENA
Assalammualaikum Okay kali ni kite nk tunjuk testimoni pasal diri sendiri tau. Sblm ni ida pernah tunjuk AMEENA KSK III pasal pori kulit yg semakin mengecilkan. Kali ni kite nk tunjuk pasal masalah lebam bawah mata. MASALAH LEBAM BAWAH MATA  benda ni mmg pe...
Wait while more posts are being loaded