Profile cover photo
Profile photo
noorhaidaz eyda
575 followers
575 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi Tom Yam Kelapa Muda
Resepi Tom Yam Kelapa Muda
talktocayunkpinky.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Tom Yam Kelapa Muda
Assalammualaikum, hi semua. Korang dah dinner ke ni? Semalam Eyda mencuba buat Tom Yam Kelapa Muda yang simple dan menggunakan perencah sedia ada je. So hari ni nak share la sikit reaepi pada korang yang nak mencuba tu. Sangguplah pegi cari kelapa muda sebi...
Resepi Tom Yam Kelapa Muda
Resepi Tom Yam Kelapa Muda
talktocayunkpinky.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Miliki Produk Kosmetik Jenama Sendiri Dengan Lebih Mudah
Assalammualaikum, hai semua. Korang perasan tak sekarang ni ramai yang update pasal kecantikan kan. Eyda pun selalu je mengikuti perkembangan kecantikan ni, maklumlah zaman sekarang ni semua nak cantik kan. Kalau boleh tak nak terlepas dari mengikuti perkem...
Add a comment...

Post has attachment
5 Tips Bersahur Yang Diperlukan Untuk Kekal Sihat dan Bertenaga
Assalammualaikum dan hai semua. Sedar tak sedar kita telah pun tiba di pertengahan Ramadhan. Dibulan Ramadhan ni biasanya Eyda akan mengambil peluang untuk berdiet tetapi tidak perlu berlapar. SAHUR - Kepentingannya Bila bercerita mengenai Sahur, pastinya r...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Biskut Florentine versi Quaker Oats
Assalammualaikum, hai semua. Ada ke yang sudah mula buat biskut raya hari ni? Eyda belum lagi. Tapi Eyda nak kongsi satu resepi biskut florentine atau pun almond chruncy yang ramai suka tu tetapi kali ni versi energy bar pula. Nak tahu kenapa Eyda kata vers...
Resepi Biskut Florentine versi Quaker Oats
Resepi Biskut Florentine versi Quaker Oats
talktocayunkpinky.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom cuba resepi kerabu telur goreng ni
Resepi Kerabu Telur Goreng ala Thai
Resepi Kerabu Telur Goreng ala Thai
talktocayunkpinky.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Kerabu Telur Goreng ala Thai
Assalammmualikum, haisemua. Alhamdulillah diam tak diam sudah 5 hari kita menjalani ibadah puasa. Rasanya belum terlambat Eyda nak ucapkan Salam Ramadhan Kareen buat semua. Hari ni encik asben buat permintaan. Dia nak rasa kerabu telur goreng yang tengah do...
Resepi Kerabu Telur Goreng ala Thai
Resepi Kerabu Telur Goreng ala Thai
talktocayunkpinky.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JOM SHOPPING RAYA | FESTIVAL RAMADAN PUTRAJAYA 2018
Assalammualaikum dan hai semua. JUALAN BARANGAN RAYA
FESTIVAL RAMADAN PUTRAJAYA 2018. Eh Tak sangka dah hampir bulan puasa. Tak lama dah kan. Lepas tu dah fikir nak raya kan. So ini untuk warga Putrajaya. Tiba-tiba rindu pulak zaman duduk di Putrajaya tu ka...
Add a comment...

Post has attachment
Tempat Makan Best di Ipoh | SAGE Food
Assalammualaikum, hai semua... Kalau sebut Ipoh pastinya korang akan terbayangkan makanan kan. So kali ni Eyda nk cerita sikit pasal SAGE Food ni. Kalau ada yang masih ingat cafe ni dulu di buka dekat Maxwell. Betol-betol corner lot dekat Makcik jual pisang...
Tempat Makan Best di Ipoh | SAGE Food
Tempat Makan Best di Ipoh | SAGE Food
talktocayunkpinky.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Annyeong Haseyo Samyeang Terbaru Domino's Pizza
Assalammualaikum... Hai semua... Hari ni 15 Mac 2018, Eyda dapat merasa satu kepuasan antara kenikmatan makan pedas dan manis bersatu dalam mulut.. ehhh.. apa benda Acu Eyda ni merepek ni kan... Ok jom Eyda ceritakan. Hari ini dalam kalender Eyda, Eyda jatu...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded