Profile cover photo
Profile photo
Maria Yusoff
19 followers
19 followers
About
Maria's posts

Post has attachment
ALLAH SELAMATKAN KAMU
   ASSALAMUALAIKUM HAPPY BIRTHDAY . belated : Aina Faqihah - 5 April in advance : Inas Nabeehah - 17 Jun . Alhamdulillah, syukur sangat buat simple celebration untuk diorang. Tak
besar dan tak kecik, cukup sempurna untuk kami sekeluarga. Sebenarnya
birthd...

Post has attachment
ALLAH SELAMATKAN KAMU
   ASSALAMUALAIKUM  HAPPY BIRTHDAY . belated : Aina Faqihah - 5 April in advance : Inas Nabeehah - 17 Jun . Alhamdulillah, syukur sangat buat simple celebration untuk diorang. Tak
besar dan tak kecik, cukup sempurna untuk kami sekeluarga. Sebenarnya
birth...

Post has attachment
MEMULAKAN BISNES MINYAK DAN BALM TERAPI
   ASSALAMUALAIKUM SERONOK!!!!!! Itulah yang aku rasakan sekarang ni. Aku seronok dan enjoy makin balm and blended oil. Giler ko tak seronok...aku dapat buat sendiri dan tau setiap bahan yang digunakan dalam menghasilkan setiap produk Wellness Mama. Lebih s...

Post has attachment
Menggalas Gelaran 'Founder'
   ASSALAMUALAIKUM Baru teringat ada blog..hahaha... banyak
cerita nak cerita, banyak rasa nak dirasai, pengalaman baru, pengalaman
pahit, kenangan manis, suka dan duka, penat lelah, masam, manis
pahit...eh..semua adalah kiranya. Awal tahun yang mencabar...

Post has attachment
Menggalas Gelaran 'Founder'
   ASSALAMUALAIKUM Baru teringat ada blog..hahaha... banyak
cerita nak cerita, banyak rasa nak dirasai, pengalaman baru, pengalaman
pahit, kenangan manis, suka dan duka, penat lelah, masam, manis
pahit...eh..semua adalah kiranya. Awal tahun yang mencabar...

Post has attachment
**
   ASSALAMUALAIKUM Baru teringat ada blog..hahaha... banyak
cerita nak cerita, banyak rasa nak dirasai, pengalaman baru, pengalaman
pahit, kenangan manis, suka dan duka, penat lelah, masam, manis
pahit...eh..semua adalah kiranya. Awal tahun yang mencabar...

Post has attachment
Menggalas Gelaran "Founder"
   ASSALAMUALAIKUM Baru teringat ada blog..hahaha... banyak cerita nak cerita, banyak rasa nak dirasai, pengalaman baru, pengalaman pahit, kenangan manis, suka dan duka, penat lelah, masam, manis pahit...eh..semua adalah kiranya. Awal tahun yang mencabar..a...

Post has attachment
◄ KURSUS ASAS PERBIDANAN DAN URUTAN TRADISIONAL WARISAN OPAH ►
   ASSALAMUALAIKUM Hari Khamis cuti sempena sambutan hari Thaipusam. Saya ambil kesempatan hari cuti tu pegi belajar teknik urutan tradisional kat Nur Qaseh Network, Bukit Rahman Putra, Sungai Buloh.  Allahuakbar, seronok sangat bila dapat ilmu yang memang ...

Post has attachment
► Tuntut ilmu di Melaka ◄
   ASSALAMUALAIKUM Setiap hari adalah hari untuk kita belajar. Ilmu itu perlu dicari dan dituntut. Tak kisah la ilmu apa pun kan, yang penting kita nak belajar. Kisah belajar kali ni kat Melaka, tuntut ilmu pasal DIY homemade balm. Allahuakbar..tak pernah t...

Post has attachment
► First Day di Sekolah Baru di tahun 2017◄
   ASSALAMUALAIKUM Dalam pada sedar tak sedar, 2 minggu pertama tahun 2017 dah berlalu. Dalam masa 2 minggu ni pulak ada macam-macam aktiviti yang aku dan family hadap. First week of new year, of course la busy dengan alam persekolahan. Rata-rata pun semua ...
Wait while more posts are being loaded