Profile cover photo
Profile photo
Ain Ibrahim
62 followers
62 followers
About
Posts

Post has attachment
> Real Life.
Assalamualaikum. Hidup ini penuh dengan kejutan.  Sebagai manusia kita kena redha dengan segala ketentuan. Kita merancang dan jangan pernah lupa yang Allah juga merancang dan menentukan segalanya. Stay positive and be humble.
> Real Life.
> Real Life.
aendahlia139.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
> My Little Family.
Assalamualaikum... I am blessed. #throwbackpicture
> My Little Family.
> My Little Family.
aendahlia139.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
> 7 Months.
Assalamualaikum and hi guys. I'm back :) My 2nd baby already 7 Months old today. Alhamdulillah.
> 7 Months.
> 7 Months.
aendahlia139.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.
Salam and hi guys! Tahun ni giliran beraya di Kuantan, rumah parents ain.  Wohooo biasalah seronok lain macam dapat beraya dengan keluarga sendiri kan?  Yang penting setiap tahun kena adil dan ikut giliran. Alhamdulillah tahun ke-5 beraya sebagai isteri dan...
Add a comment...

Post has attachment
> Lexis Hibiscus.
Salam and hi guys!  Percutian bulan Disember 2015. Baru nak update sekarang! Kau rasa?  Bhahahhaa. Layankan jelah ya guys! Tempat ni memang sesuai kalau bercuti bersama family. Baru happening!
> Lexis Hibiscus.
> Lexis Hibiscus.
aendahlia139.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
> 5 Months.
Assalamualaikum and hi guys. Lamanya tak update blog, now ain sedang mengandungkan anak ke-dua. Alhamdulillah usia kandungan ain sekarang 20 weeks. EDD dijangka pada 1 September 2016. Semoga kandungan kali ni sihat sehingga saat melahirkan nanti.
Add a comment...

Post has attachment
> DD's OOTD.
Assalamualaikum and hi guys. Gambar Dahlia Dhuha latest! #3y3m Start Januari 2016 DD akan masuk ke playschool. Hope dia boleh adapt dengan teacher baru.
> DD's OOTD.
> DD's OOTD.
aendahlia139.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
> New Me.
Assalamualaikum and hi guys. Nah belanja gambar latest Ain. Yurp im on weight. Tengok lah pipi tu macam nak meletup dah. T_T
> New Me.
> New Me.
aendahlia139.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
> Berhabuk.
Assalamualaikum. Hai semua, insha Allah Ain akan kembali menulis blog. Rindu nak berkongsi cerita dengan pembaca blog ain yang beberapa ketul itu. Lama sungguh tinggalkan blog. Banyak cerita yang nak dikongsikan dengan korang. See you soon guys!
Add a comment...

Post has attachment
> Penang Getaway - Day 1.
31hb Julai 2015 haritu, husband ada urusan di Penang. Jadi dia ajak lah Ain ikot sekali. Bila husband dah ajak laju je angguk sambil berhoreyy bagai. Macam lah husband ajak pegi London. Bhahhaha. Kebetulan mama papa tak buat apa kat Kuantan, So Ain ajak dor...
> Penang Getaway - Day 1.
> Penang Getaway - Day 1.
aendahlia139.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded