Profile cover photo
Profile photo
umie shafizalina
16 followers
16 followers
About
umie's posts

Post has attachment

Post has attachment
Result HSG & Sperm Test
Assalamualaikum wbt Appointment 26 Mac 2014 jam 8.30 pagi. Hari ni untuk check sperm En.suami n Jumpa Doktor sekali..Disebabkan sehari sebelum tu en.suami kerja ,jadi pagi 26.03.14 tu baru gerak balik Alor Setar.Sampai je terus g Hospital. Seperti biasa, Um...

Post has attachment
2nd Appointment O&G (HSG done)
Assalamualaikum wbt Hari ni umie nak ceritakan pasal 2nd appointment di klinik pakar O&G HSB.Seperti entry sebelum ni umie ada ceritakan pasal appointment untuk x-ray HSG dan sperm analysis pada 24/2/14.Tapi disebabkan pegawai untuk Sperm analysis ada kecem...

Post has attachment
Bakal dapat biras baru & anak buah baru
Assalamualaikum wbr.. Dah lama rasanya tak menulis di sini..Mungkin kerana sikap malas yang melanda diri ini..Huhu..Malas update je tau..Bukan malas segala-galanya..Ini kisah awal bulan Februari..Dah hampir sebulan dah dok pikir nak update..Ni baru nak ceri...

Post has attachment
1st appointment OnG
Assalamualaikum wbt.. Dah lama rasanya umie tak update blog.Blogwalking pun dah kurang sangat sekarang ni..Terlalu sibuk dengan kerja..Macam-macam nak kena buat.Rasanya masih belum terlambat unuk Umie ucapkan selamat tahun baru buat semua warga pembaca blog...

Post has attachment
Berdoalah Selagi Belum Dimakbulkan
Terdapat sesetengah daripada kita apabila doanya tidak dimakbulkan, mereka berasa kecewa atau putus asa. Mereka beranggap ALLAH tidak mendengar doanya serta tidak mendapat perhatian ALLAH . Anggapan mereka sebenarnya salah. DIA sentiasa mendengar doa hamba-...

Post has attachment

Post has attachment
1st appoiment O&G
Assalamualaikum wbt 2minggu lepas umie dah pergi jumpa Doktor Sara untuk dapatkan surat refer ke O&G HSB.Alhamdulillah semuanya ber...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded