Profile cover photo
Profile photo
Videofon
About
Videofon's posts

Post has attachment
Public
Novi #Panasonic PREMIUM bežični telefon
Panasonic je predstavio novi model iz premium serije: KX-TGK210/220. Sa svojim jednostavnim dizajnom prirodno se prilagođava svakom stilu vašeg doma. Napravljen da stoji u vertikalnom položaju, tako da svojim malim dimenzijama zauzima malo prostora. Srebrnim ivicama i elegantnom bojom budi luksuz u vašem domu. Radeći na estetici i eleganciji upotrebljeno je belo pozadinsko osvetljenje tastature i displeja sa visokim kontrastom. Mir u vašem domu doprineće funkcija "blokiranja neželjenih poziva" kao i "ne uznemiravaj" mod kada telefon podesite da ne zvoni u određenim intervalima, na primer, dok vi spavate.
Za više informacija o novom Panasonic KX-TGK220 posetite: www.videofon.rs/panasonic/premium.htm
PhotoPhotoPhotoPhoto
6/4/17
4 Photos - View album

Post has attachment
Boomerang: moderan retro dizajn
AEG sa ponosom predstavlja BOOMERANG telefon kao najnoviji dodatak svojoj retro-dizajn seriji telefona. Inspirisan prošlošću, retro-linija bumerang kombinuje bezvremenski dizajn sa visoko kvalitetnim karakteristikama. Boomerang je "user-friendly" telefon s elegantnim dizajnom. Plavo pozadinsko osvetljenje displeja i tastature, kao i kvalitetan zvučnik povećava njegovu funkcionalnost. Boomerang je nova generacija komunikacije za stan, kao i za poslovnu upotrebu. Zavisno od tržišta pojavljuje se pod vipe brendova: AEG, iDECT, Voxtel...
Detaljnije karakteristike pogledajte na: www.videofon.rs/aeg/retro.htm
Photo

Post has attachment
Gigaset G-Tag je najnovija generacija Bluetooth uređaja koja pazi i pronalazi predmete koje zakačite za G-Tag privezak. Sve stvari koje su vam važne, a to mogu biti ključevi, novčanik, laptop, pa čak i kućni ljubimac. Osim osnovne funkcije traženja, ili bolje rećeno pronalaženja stvari Gigaset G-Tag nudi Bluetooth inovacije u svakodnevnoj upotrebi. G-tag traži i pronalazi izgubljene ili zagubljen predmet i oglašava alarm čim predmet bude izvan dometa Bluetooth veze. Gigaset G-Tag pomaže ljudima da pronađu svoje parkirane automobile. G-tag čak može koristiti GPS za lokaciju stvari koje su izvan njegovog dometa. U slučaju da je predmet izvan dometa, na mapi možeti videti poslednji poznati položaj. Jednostavno instalirajte G-tag aplikaciju na svoj mobilni telefon, skeniranje i dodajte Gigaset G-tag uređaje i stavite ih uz svoj novčanik, laptop torbu ili uz bilo koji predmet koji ne želite izgubiti, a želite pronaći. Pomoću Bluetooth-a tehnologije održava se stalna veza sa G-tag priveskom. Budući da troši toliko malo energije, baterija traje i do godinu dana, a čija je zamena vrlo jednostavna.
Više o ‪#‎GTAG‬ na našem web sajtu: http://www.videofon.rs/siemens/gtag.htm
Photo

Post has attachment
Sakupljeno novih 30 kilograma istrošenih baterija!

U našem servisu prikupljeno je novih 30 kilograma starih i istrošenih baterija koje će u saradnji sa kompanijom SET Reciklaža d.o.o. biti zbrinute na bezbedan način i neće uticati na životnu sredinu. 
Upotrebljene i istrošene baterije zahtevaju poseban tretman i ne smeju se odlagati zajedno sa ostalim kućnim otpadom. U baterijama se nalaze teški metali (kadmijum, olovo ili živa) i njihovo nepravilno odlaganje na deponijama izaziva trajno zagađenje zemljišta i voda, biljnog i životinjskog sveta.
Ispravnim odlaganjem istrošenih baterija pomažete u sprečavanju potencijalnih negativnih posledica po okruženje i zdravlje ljudi i čuvate našu životnu sredinu za trenutne i buduće generacije.
Vaše istrošene baterije možete odložiti u VIDEOFON.RS-u svakog radnog dana od 9 do 17 sati.
http://www.videofon.rs/reciklaza.htm
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Panasonic KX-TGB210: Moderan telefon u šest boja!
Panasonic je osvežio svoju ponudu digitalnih bežičnih telefona s novim pametnim, stilizovanim i modelima jednostavnim za korišćenje. KX-TGB210 odlikuje se izvanrednim kvalitetom poziva, tankim i elegantim dizajnom i software-om jednostavnim za upotrebu. Novi osnovni model KX-TGB210 je sa svojim "pop i casual" dizajnom u ponudi u nekoliko boja - crnoj, beloj, teget, crvenoj, pastelno plava i pink. Izborom jedne od šest boja, KX-TGB210 je savršen izbor bilo da želite da se vaš telefon ističe ili uklopi u uređenje vašeg doma. Novi model je tankog dizajna i malih dimenzija pa ga možete postaviti bilo gde u vašem domu, a njegova zaobljenost pruža izvanredno ležanje u ruci. Poboljšan je kvalitet i veličina ekrana. Narandžasto osvetljen, novi ekran je dijagonale od 1.4 inča, tako da nova DECT linija telefona pruža niz mogućnosti za sve vaše potrebe. Celokupna DECT linija nudi trenitno najduže trajanje baterija na tržištu - za razgovor do 16 sati, a za standby do 280 sati! 
Za više informacija, detaljnu specifikaciju proizvođača, prevedno uputstvo za upotrebu i promo video posetite: www.videofon.rs/panasonic/dect.htm
Panasonic KX-TGB210 Trådlös telefon
Photo

Post has attachment
Panasonic KX-TGE210: Moderan telefon za generaciju 60+

      Panasonic predstavlja bežične telefone specijalno dizajnirane za 60+ generaciju. Posebno jednostavan za korišćenje, sa pojačanom jačinom čujnosti i razumljivosti govora. Pored velikih osvetljenih tastera, KX-TGE210 poseduje extra široki displej visokog kontrasta, dijagonale 4,4cm. Zahvaljujući velikom displeju, prilikom poziva na ekranu se pojavljuje ime u celosti, a pored polifonih melodija zvonjenje se signalizira i velikim LCD svetlom na vrhu slušalice. U svakom momentu, u toku razgovora čujnost možete podesavati posebnim bočnim tasterima. Novi "Sleep" mod je dodatno optimizovan, a lista neželjenih poziva je proširena, pa možete uneti do 50 brojeva, sa automatskim odbijanjem ili davanjem zauzeća. Za nesmetani san u toku dana, uvedena je opcija "time out" kojom isključujete zvonjenje na određeni vremenski period. Pored modela KX-TGE210, Panasonic je predstavio i model KX-TGE220 sa digitalnom telefonskom sekretaricom sa memorijom do 40 minuta za dolazne poruke. Novi modeli podržavaju i ključ detektor KX-TGA20, pa u svakom momentu uz pomoć malog priveska koji može biti zakačen na vaše ključeve (ili bilo šta drugo što često gubite) sa kojim DECT slušalica može komunicirati i do 200 metara. Osim zvučnog signala nakon povezivanja, vaša DECT slušalica daje informacije o tome koliko metara je privezak udaljen. 
Za više informacija posetite: www.videofon.rs/panasonic/dect.htm

Post has attachment

Post has attachment
U ponudi su novi modeli NiMH baterija za bežične telefone: NiMH 2x2/3AA 2,4V/300mAh (HHR-P305) 
NiMH 3x2/3AAA 2,4V/350mAh 

Pored novih modela, na lageru su ponovo dostupne baterije za Gigaset SL780 / SL78H, Hagenuk Classico... 

Za više informacija pozovite nas:
VIDEOFON.RS 011/2607-888
www.videofon.rs/baterije.htm
Photo
Wait while more posts are being loaded