Profile cover photo
Profile photo
Cik Sen
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Disneyland I Hong Kong
Waaa dah masukk hari ketiga dah .. cepat je masa berlalu ... Kalau pegi holiday , memang cepat je kan ? Esok nye dah balik KL tsk tsk .. Ok lah , takmo intro panjang-panjang . Just straight to the point .. Korang pun mesti malas kan nak baca panjang panjang...
Disneyland I Hong Kong
Disneyland I Hong Kong
ciksen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Disneyland I Hong Kong
Salam ... Maaf ye .. Tak sempat nak buat apa apa post pasal Hk lagi .. Will update soon ! layan gambaq dulu naa... Nanti saya bagitau kat mana saya dapatkan ticket Disneyland :)                                                                                ...
Disneyland I Hong Kong
Disneyland I Hong Kong
ciksen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sawadee at KRABI
Sawadeee Kapp korang ! Cewaahhh mentang-mentang baru balik dari Thailand , duk sawadee sawadee den yer .. Hehe Untuk pengetahuan korang , saya baru je balik dari K R A B I , Thailand ... Baru balik ? hello ... dah masuk 2015 k ? I pegi pun bulan October 201...
Sawadee at KRABI
Sawadee at KRABI
ciksen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sawadee at KRABI
Sawadeee Kapp korang ! Cewaahhh mentang-mentang baru balik dari Thailand , duk sawadee sawadee den yer .. Hehe Untuk pengetahuan korang , saya baru je balik dari K R A B I , Thailand ... Baru balik ? hello ... dah masuk 2015 k ? I pegi pun bulan October 201...
Sawadee at KRABI
Sawadee at KRABI
ciksen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Langkawi 2 hari 1 malam
Assalamualaikum semua . Lama benor kita tak berjumpa yer . Almakyumm la , busy dengan kerja , training , holiday ~ tak cukup rehat ite rasa . Hehe Kali ni saya just nak buat entry yang pendek je sebab rasa agak malas nak blogging . Entry untuk kali ni adala...
Add a comment...

Post has attachment
Jalan-jalan di Johor dan Singapore
Saya pilih Johor dan Singapore untuk percutian kali ini . Untuk pengetahuan semua percutian ke johor dan singapore adalah percutian kali ...
Add a comment...

Post has attachment
Holiday ? Jum belajar simpan wang
Alang-alang ada masa terluang , moh kite teruskan ber-blogging k ? Bukan ape , saya rasa seronok berblogging ni sebab saya suka share ten...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Masak Manis Bendi
Assalamualaikum semua . fuhh agak lama jugak ye saya menyepi .. bersawang rasa nye blog saya ni hehee . Korang sihat ke ? Harap-harap sem...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded