Profile cover photo
Profile photo
Maszwin Mujahid
17 followers -
I am a human,just like all of you..Dont judge me...
I am a human,just like all of you..Dont judge me...

17 followers
About
Posts

Post has attachment
hasil usaha..=)
Assalamualaikum... Again..Lama x update blog..So sekarang dah cuti skolah..Rasa mau update pulak..hihi... Skrng aku nak share sikit hasil usaha aku senaman selama ni..Yala..Dah share beberapa tips ringkas sebelum ni,rasanya kena la tunjuk hasil sedikit kan....
Add a comment...

Post has attachment
Tiada gym??Di rumah Pun Boleh...
  Assalamualaikum.... hai readers...baru hari ni tergerak hati nak update blog lagi...hihi..Boleh la kan..Daripada langsung tutup Blog terus..huhuhu So..yea..Entry hari ni aq nak share tips loose weight aq lagi..hihi..Aq tengok mmg bnyk yg terjah blog aq se...
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan pertama
Assalamualaikum.. Salam ramadhan semua...mcm mana puasa pertama..good job bgi yg berjaya...hihihi Lama blog tidak berupdate..busy sebenarnya..rutin dah berubah..Skrng hidup dah berdikari sedikit..=) (**malas sebenarnya..huhu) Ok la..tahun ni puasa dah berub...
Add a comment...

Post has attachment
Cubalah Mengerti(kenapa mesti diam)
Assalamualaikum...... Maaf sebab belum ada sambungan entry rindu nenda.. hari ni aku ingin meluah rasa hati yang paling dalam...Ntah..Cukup lama untuk aku fikir perlu atau tidak untuk aku ceritakan semuanya..Tapi Aku buat hanya untuk meluah dan sebagai peng...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum...... nenek..Tudung biru... :)..sebelah itu adiknya.. Lama tidak update blog...Bukan sibuk...Cuma tidak tahu mahu cerita apa...Itulah..Idea memang sudah ada..Penuh..Cumanya bermain2 saja dalam kepala...Berbahasa dalam hati..Tidak tergerak ma...
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mengajar lagi.....
Assalamualaikum..... Sila jangan muntah...huhuhuhuh.. (korang,..Ada tak senaman untuk pipi??hihi..Badan dah turun..Tapi pipi tetap kembang mcm sembunyi nasik..bhahahaha) Hari ni hari rabu..means..murid2 aku ada ko-kurikulum di SK..So,kelas agam diaorang sta...
Add a comment...

Post has attachment
Repair Samsung S3 stuck di Logo Samsung
Assalamualaikum... Hari tu aku ada cerita pasal samsung s3 aku yang stuck and x boleh on ke main screen..Asyik stuck di logo samsung jer la...So..Mula2 tu fikir mau bawak ke kedai handset..Repair dalam rm50hengget jugak la..Tapi asyik x jadi2 jer hantarnya....
Add a comment...

Post has attachment
Turun Berat Badan Cara Aku
Assalamualaikum.... Hari ni aku x berapa sihat..Anak2 pun sama..Selsema and batuk sikit...wuwuwuw..Tapi kena jugak mengajar...Sambil ngajar sambil tarik2 "hingss"..Sangat x selesa hoiii.... Ok la..Cukup ngadu..hihihi..Hari ni aku aku just mau share tips tur...
Add a comment...

Post has attachment
Blog Kegemaran
Assalamualaikum..... Malam ni rasa mau update blog la...hihihi... Hobi aku blogwalking..Hari2 aku akan check la blogger kegemaran aku..Ada atau tidak kakak2 ni update..hihi...Kenapa aku cakap kakak2?Sebab tuan tanah most of them adalah senior age dari aku.....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded