Profile cover photo
Profile photo
Shafiz Sahrudin
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Kita sudah berusaha...melalui Ujian Hidup Allah memadam dosa kita.
Assalamualaikum..... Bila diuji, bersabarlah.. dan senyumlah.. Tuhan yang beri kita rezeki, dan hanya Dia yang berkuasa mengambilnya semula. Duit dalam genggaman kita, dalam akaun bank, dalam poket seluar mahu pun beg duit belum tentu lagi menjadi milik kit...
Add a comment...

Post has attachment
Final Project ( Tahun ke 3 )
Assalamualaikum... Hari ni rasa baik nak kongsi satu lagi projek Fizz masa zaman study  belajar dulu-dulu. Projek ni kira-kira dah setahun yang lalu... da lama dah...huhu ..  SEKADAR PERKONGSIAN CERITA Ia dijalankan dan dah berjaya di 'present' di khalayak ...
Add a comment...

Post has attachment
Sahabat...ketawa bersama..seketika.
Mungkin aku bukan sahabat engkau. Tapi mungkin aku cuma ' pekerja hati ' atau ' orang suruhan ' kepada 'medam/miss/whtever' yang dah bertahun-tahun.  Kalau itu caranya'. Minta maaf..Aku dah penat.  Aku 'letak jawatan'!
Add a comment...

Salam...kepada sesiapa yang post bertanyakan pasal projek tu... saya mintak maaf.. sbb projek tu dah lama.. bukan saya tanak berkongsi..tetapi bahan dan softcopy projek tersebut ada yang tidak lengkap (beberapa file hilang dan corrupt)... cuma ada proposalnya sahaja. -fizz
Add a comment...

Post has attachment
Miss this place. Damn much. Rumah sewa time study.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Perfume Body Shop dan solat :)
Assalamualaikum.. Korang mesti tau pasal barang-barang Body Shop bukan??bila sebut perfume ni mesti kebanyakkannya mesti berkaitan perempuan..memanglah kebanyakkan perempuan je yang pakai perfume jenama ni.. tapi jangan pelik kalau lelaki pon pakai jenama n...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tolong Hormat Raja Orang JOHOR !!
Assalamualaikum.. Sedih tenguk apa yang jadi sekarang. Pasal bola nak kutuk, maki raja kami. Kalau di pasal bola, macam-macam diorang kata yang tak baik pasal Tunku Mahkota Johor (TMJ)..bukan tu je.. dengan Sultan pon diorang cakap main sedap mulut.. Kenapa...
Add a comment...

Post has attachment
Kerna sayang Aku Pergi
Perasaan... Aku pergi bukan kerana aku benci engkau.. Sebab sayang aku pergi...sebab perasaan aku pergi... Aku tahu engkau mengerti apa yang belaku semua ini... Aku ikhlas, Aku redha, Ya Rabb, ambilkan semula hati ini..peliharalah dari kesedihan.. Beikan ak...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded