Profile cover photo
Profile photo
Ana Solehah DI
333 followers -
Ilmu tanpa amal umpama pokok tidak berbuah
Ilmu tanpa amal umpama pokok tidak berbuah

333 followers
About
Ana Solehah DI's posts

Post has attachment
IKAN MASAK CUKA UTARA
Assalamualaikum & salam sejahtera. Resepi turun temurun dari opah Ana. Resepi yang selalu atuk ana request kat opah bila dia kurang selera makan dan tak sihat. Mood nak bermanja-manja gituuu! Rasa sedih pulak tetiba bila terkenangkan arwah opah yang dah lam...

Post has attachment

Post has attachment
**


Post has attachment
Tofu Telur Dengan Cendawan Shitake
Assalamualaikum & salam sejahtera. Sudah dua hari Ana sakit tekak. Dah sakit tu kenalah makan benda yang tak pedas yer tak!... Puaslah mencari benda apa yang nak dimasak. Oh yer, hari ni Ana cuti... So, ada banyak masa nak masak. Dah belek-belek buku resepi...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
RESEPI KUEY TEOW KUNGFU
Assalamualaikum & salam sejahtera. RESEPI KUEY TEOW KUNGFU Dah agak lama tak menjenguk blog kesayangan ini. Maaf yer kawan-kawan! Hari ni terasa macam nak masak kat sinila pulak... hahaha Di hari cuti hujung minggu, apa kata kita cuba resepi yang jarang kit...

Post has attachment
Berita


Post has attachment
CPUV-CPUV SEPANJANG BULAN JUN & JULAI
Assalamualaikum & salam sejahtera.  Masih dalam mood raya kan korang semua! Selamat Hari Raya kepada semua rakan blogger, pembaca yang dikasihi, maaf zahir & batin. CPUV-CPUV setakat bulan Jun & Julai. Walaupun tidak banyak macam selalu tapi tetap bersyukur...
Wait while more posts are being loaded