Profile cover photo
Profile photo
IMSmedical
3 followers -
Health care innovations
Health care innovations

3 followers
About
Posts

IMS Medical heeft afgelopen november de Movero gepresenteerd op de Medica in Düsseldorf. Deze elektrische aandrijving voor ziekenhuisbedden en trolleys werd met veel belangstelling ontvangen door zorginstellingen in Europa en daarbuiten.

De Movero vermindert fysieke belasting en maakt intern transport in ziekenhuizen veiliger en efficiënter. Deze universele elektrische aandrijving kan onder bijna elk type trolley of ziekenhuisbed worden geplaatst en maakt het mogelijk om trolleys en ziekenhuisbedden tot wel 750 kg met een vingertop te verplaatsen.
Voor het transport van patiënten of volgeladen trolleys zijn daarom niet veel mensen meer nodig. Dit bespaart veel tijd en moeite in intern transport en planning en fysieke stress bij het personeel. Het 360 graden stuurvermogen maakt precies manoeuvreren in elke richting mogelijk.

Wilt u meer weten over deze nieuwe innovatie? De lancering van deze nieuwste innovatie werd gefilmd en is op de Nederlandse televisie getoond op zondag 18 februari om 17.00 uur met RTL Z. Je kunt ook een bezoek brengen aan http://www.movero.nl.
Add a comment...

Post has attachment
Je bericht aanpassen
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded