Profile cover photo
Profile photo
reez chenta
3,252 followers
3,252 followers
About
reez's posts

Post has attachment
Smart TV 4K boleh dapat harga bawah RM4000 tu..memang promo gila-gila kat Lazada ni..

Ada rasa nak beli TV Raya ke?

Cuba baca tengok..
http://www.mohdfairiz.com/my-ramadhan-home/

Post has attachment

Post has attachment
Baru ada masa nak tulis tentang #SBB2017..jom baca dan komen banyak banyak..hehe
http://www.mohdfairiz.com/apa-yang-aku-belajar-di-sbb2017/

Post has attachment
Best ke pakai minyak enjin ni ye? Orang kata best..betul ke?
http://www.mohdfairiz.com/guna-minyak-enjin-platinum-oil/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kalau rasa storage phone tu dah penuh boleh dapatkan device ni ye
http://www.mohdfairiz.com/simpan-gambar-dalam-phone-guna-otg/

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded