Profile cover photo
Profile photo
laila munawwarah
31 followers -
Hidup dan mati hanya untuk ilahi
Hidup dan mati hanya untuk ilahi

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Procedure Sambung Master di UIA
Assalamualaikum wbt. Disebabkan ramai kawan2 yang tanya macam mana nak sambung master kat uia, jadi shida share sikit. Sebenarnya mudah saja sebab bermula dari sem 1 (2016/2017) semuanya dah jadi online application. 1) Masuk website IIUM http://www.iium.edu...

Post has attachment
مفهوم الدين
        كلمة الدين نفسه تصور الاعتقاد عن وجود الله من الجن والإنسان لإعطاء الله الخضوع
والطاعة طوال حياة. قال الله: وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ
(الذاريات:56). وقد ذكر الله عدة مرات في القرآن أن الإسلام هو الدين الوحيد الذي يقبله
...

Post has attachment
العلاقة بين الإيمان والإسلام والإحسان
       يعتبر الحديث جبريل عن الإسلام والإيمان والإحسان وهذا يشرح فيه النواة للتعليم
الإسلامي كله. كان الحديث أيضا قد ورد ثمانون أيام قبل وفاة رسول الله صلى الله عليه
وسلم ولذالك كان قريب جدا من الفترة الماضية أنه كان معنا في الجسد المادي. ويرتبط
الحديث عن ط...

Post has attachment
Planned hospital birth will be a better maternity service than home birth
By: Nur Shahida Zainal & NurFarah Shakila In a
world that has many facilities provided to human, hospitalization for birth
also is continue to increase which it helps women in giving birth. However, in
certain countries such as United Kingdom and Netherland...

Post has attachment
Sahabat Selamanya!
Bismillahirrahmanirrahim. Well. Seminggu lagi result keluar. Mudah-mudahan elok lah kan.. amiin InsyaAllah. Semalam 19 January aku jumpa iqah. My dearest friend dari tadika, lepas tu  kitorang jumpa kat kelas sekolah agama. Then form one masuk Smka Kerian. ...

Post has attachment
tak mahu main2.
aku mahu kejutkan nagaku yang masih tidur.
aku mahu berjuang

Post has attachment

Dah buang dah gambar2 lama kat blog. melekat lagi kat google nih.
huhh. what to do.. nak makan lah.

Facebook. 
https://www.facebook.com/LailaMunawwarah?ref=tn_tnmn

layla is my future daughter's name. Ceh. hehe. kawen pn belum

Post has attachment
Susah betul lah nak jumpa student perak kat sini. hurm . so sad. huhu
Photo
Wait while more posts are being loaded