Profile cover photo
Profile photo
CUP Garrotxa
10 followers -
Volem uns Països Catalans lliures, ecològicament sostenibles, territorialment equilibrats, socialment justos i deslligats de formes de dominació sexista.
Volem uns Països Catalans lliures, ecològicament sostenibles, territorialment equilibrats, socialment justos i deslligats de formes de dominació sexista.

10 followers
About
CUP Garrotxa's posts

Post has attachment
VÍDEO | Una nova manera de fer política està en marxa! Us convidem a participar als Punts de trobada 2014 - 2015: Serveis socials, economia, medi ambient, participació i independència.

Post has attachment
La CUP ha mostrat el seu rebuig a l'actuació de la Policia Municipal i ha demanat explicacions a l'Ajuntament d'Olot, ja que aquest ha estat l'únic municipi de Catalunya on la policia local ha retirat i confiscat l'urna i els vots del Multireferèndum.

Post has attachment
El passat 17 de maig, la CUP va realitzar una xerrada informativa a Sant Joan les Fonts per explicar el seu projecte polític als veïns del municipi.

Post has attachment
L'Ajuntament d'Olot ha publicat, després de tres anys d'insistència per part de la CUP i de la PAH, el nombre actualitzat d'habitatges buits que hi ha a la ciutat. Segons l'estudi, Olot té 1.372 habitatges buits, 696 dels quals en mans d'entitats bancàries. L'estudi també conclou que aquest nombre ha augmentat un 27% des del 2009.

Post has attachment
La moció per donar suport al programari lliure en l'àmbit de les TIC a l'Ajuntament d'Olot va ser rebutjada amb els vots en contra de CiU (10) i ERC (2).

Post has attachment
La iniciativa del Multireferèndum 2014 ja compta amb 9 entitats adherides a la Garrotxa. Tot i així, cap dels partits amb representació a l'Ajuntament d'Olot va votar-hi a favor. Els 10 regidors de CiU, 2 d'ERC i 1 del PP van votar-hi en contra i els 6 del PSC i els 2 de PxC es van abstenir.

Post has attachment
NOTÍCIA | La CUP ha donat suport a la moció presentada per ADAG40 i ha demanat a l'Ajuntament que adopti totes les mesures necessàries que estiguin al seu abast per tal de posar solucions concretes a la problemàtica de l'atur entre tots els col·lectius, i en especial al major de 40 anys, que representa el 60,4% de l'atur a la ciutat d'Olot.

Post has attachment
NOTÍCIA | En motiu del dia de les dones treballadores, una quarantena de persones van participar al videofòrum coorganitzat per la CNT, Arran, la Greda i la CUP. La pel·lícula escollida fou North Country, “En terra d’homes”, basada en la primera victòria judicial d’una dona per discriminació laboral a Minnesota, als Estats Units d'Amèrica.

Post has attachment
NOTÍCIA | 40 anys després de l'assassinat de Salvador Puig Antich i 75 anys després de l'entrada de les tropes franquistes a Olot, cinc entitats de la Garrotxa han realitzat un gran acte per a recuperar la memòria històrica de totes les víctimes de la repressió franquista condemnades a l'oblit des de fa anys.

Post has attachment
NOTÍCIA | El Ple de l'Ajuntament d'Olot més massiu que es recorda en els últims anys: Gairebé 150 persones van assistir a la crida realitzada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) per donar suport a la moció que reclamava que es multessin les entitats bancàries i grans empreses que mantenen habitatges buits sense justificació.
Wait while more posts are being loaded