Profile cover photo
Profile photo
nurhafiza kamaruddin
71 followers -
The MORE I give, the MORE I will receive
The MORE I give, the MORE I will receive

71 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Thor | Lunch | Dessert
Assalamualaikum readers! Ladies day out lagi dan kali ni dekat IOI City Mall, Putrajaya. Most of my friends ni duduk dekat Shah Alam. So selalu jumpa area sana je. Tapi kalini ajak diorang turun dekat sini pulak. Mulanya nak tengok movie jer. Since ramai bo...

Post has attachment
Siti Nurhaliza bakal menimang cahaya mata pertama

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Fazura Duta Baru SHOM!
Salam Jumaat! Excited pagi tengok berderet notification dalam group PIN. Malam tadi pukul 12.01 AM SHOM announce; "It's time for some EXCITING news! Introducing our new ambassador - the one and only Ms. Fazura - an accomplished and much-celebrated artiste i...

Post has attachment

Post has attachment
Prof Dato' Jimmy Choo
Salam readers! Hai u all semua. Korang kenal tak Prof Dato' Jimmy Choo? Pereka fesyen luxury yang sangat famous dekat UK & seantero dunia tu. Sebut Jimmy Choo mesti ingat kasut! Kak Fizz suka baca cerita orang-orang berjaya ni. Not only that, suka baca kisa...

Post has attachment
Jibby & Co, Subang
Lama dah tak jumpa geng-geng sekolah ni. Walaupun aktif je dekat group whatsapp tapi rindu sangat nak jumpa depan depan & hug hug. Hehe.. Tiap-tiap tahun pun kitorang organize untuk meet up, so this year gonna be our 23rd anniversary of friendship! Disebabk...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded