Profile cover photo
Profile photo
Aienn Latifi
55 followers -
Friendly =)
Friendly =)

55 followers
About
Posts

Post has attachment
Good Morning Monday!
Assalamualaikum... Good morning Monday. Just wanna wish you a very good day and have a blast day ahead. Whatever you're doing today, do the best you can! =) Love lots, Aienn.Latifi @gmail.com 017-2944382
Good Morning Monday!
Good Morning Monday!
aiennlatifi.com
Add a comment...

Post has attachment
Premium Beautiful Erases Stretch Marks...
HELLO MUMs! Nak cerita sikit tentang stretch marks dan premium beautiful. Bila pregnant, one thing yang paling menakutkan buat kaum ibu adalah stretch marks. Haaa nak bagi idea utk tampal2 buat decoration pon cantik jgk tapi takan forever everyday nak tampa...
Add a comment...

Post has attachment
Korset Premium Beautiful (FAQ)
Aienn nak share beberapa soalan lazim (Frequently Asked Questions) yang customers selalu tanya mengenai Premium Beautiful Corset. Aienn bg list kat sini. Hopefully dapat menjawab beberapa persoalan yang maybe sahabat2 pun tertanya-tanya. 1. Saya gemuk..bila...
Add a comment...

Post has attachment
Korset Premium Beautiful (FAQ)
Aienn nak share beberapa soalan lazim (Frequently Asked Questions) yang customers selalu tanya mengenai Premium Beautiful Corset. Aienn bg list kat sini. Hopefully dapat menjawab beberapa persoalan yang maybe sahabat2 pun tertanya-tanya. 1. Saya gemuk..bila...
Add a comment...

Post has attachment
Korset Premium Beautiful (FAQ)
Aienn nak share beberapa soalan lazim (Frequently Asked Questions) yang customers selalu tanya mengenai Premium Beautiful Corset. Aienn bg list kat sini. Hopefully dapat menjawab beberapa persoalan yang maybe sahabat2 pun tertanya-tanya. 1. Saya gemuk..bila...
Add a comment...

Post has attachment
Korset Premium Beautiful (FAQ)
Aienn nak share beberapa soalan lazim (Frequently Asked Questions) yang customers selalu tanya mengenai Premium Beautiful Corset. Aienn bg list kat sini. Hopefully dapat menjawab beberapa persoalan yang maybe sahabat2 pun tertanya-tanya. 1. Saya gemuk..bila...
Add a comment...

Post has attachment
MAHARANI...yang terhebat masa kini!!
Salam, semua :) Alhamdulillah ramai yang order dan bertanyakan tentang MAHARANI. In shaa Allah harini Aienn akan kongsikan serba sedikit tentang MAHARANI... Herba Maharani dulu dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan, telah dibawa masuk untuk pasaran Malaysia ...
Add a comment...

Post has attachment
Premium Beautiful di Hari Raya
Selamat Hari Raya!! Banyak ke open house yang korang pergi? Banyak ke korang makan time2 Raya ni? Pernah ternampak satu post ni, katanya sepanjang bulan puasa berat badan turun 2kg...tapi Raya baru 5 hari dah naik 4kg!! Adoii...🙈🙈🙈 Jom lah kita dapatkan ...
Add a comment...

Post has attachment
INFINENCE x RIZMAN RUZAINI Hijab Collections
Masih belum terlambat untuk Aienn perkenalkan kepada anda jenama premium baru kami, siri fesyen Infinence yang pertama dikeluarkan oleh Sahajjidah Hai-o Marketing Sdn Bhd yang direka khas oleh pereka fesyen tersohor Malaysia RIZMAN RUZAINI! Infinence X Rizm...
Add a comment...

Post has attachment
New Product (N'licious)
For more details, SMS / Whatsapp / Telegram : Aienn Latifi 017-2944382
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded