Profile cover photo
Profile photo
Anytec
1 follower -
Upplev. Utforska. Upptäck.
Upplev. Utforska. Upptäck.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Nu går vi in i sista helgen av Båtmässan Allt för sjön i Stockholm där du har chansen att inspektera alla våra båtar. Vilken vecka det har varit!

En särskilt välbesökt båt i vår monter har varit Anytec 1221 SPD med sina fyra +Mercury Marine-motorer med 400 hästkrafter vardera, totalt 1600 hästkrafter.

Nu laddar vi inför helgen. Välkommen förbi!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Den sedan länge trogna Anytec-fantasten Martin Timell var på plats i vår monter på Båtmässan Allt för sjön i helgen och pratade båtliv med besökare.

På fritiden kör Martin en Anytec 860 SPDI med en V8 inombordare på 430 hk, en Mercury Marine MerCruiser 8.2 Mag HO. Båten kommer också till användning när han kör ut byggmaterial till lantstället i Stockholms skärgård, där en del avsnitt av Äntligen Hemma har spelats in.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En båt är bara så stark som dess svagaste länk. Därför svetsar vi allt, inte bara båtens strukturdelar utan även båtens detaljer. Vi kör även grövre dimensioner på rör, alla räcken, och targabågen. Det innebär att vi minimerar risken för att något ger sig efter lång tid ute i grov sjö. Våra erfarna hantverkare svetsar allt för hand, utan svetsrobotar eller annan automatisering. Att inspektera varje enskild svetsning och detalj är viktigt för oss, för att säkerställa att våra båtar håller högsta möjliga kvalitet från för till akter. Allt för att skapa en båt som garanterat tål att användas - livet ut.

Du är välkommen att själv inspektera våra båtar på Båtmässan Allt för sjön som slår upp portarna för allmänheten nu på lördag 4 mars. Vi kommer att finnas i monter A38:30 och A40:31.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anytec 1221 SPD på plats på båtmässan Allt för sjön i Stockholm. Fler båtar på ingång!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En Anytec 1221 SPD kommer lastad. Destination: Båtmässan Allt för sjön i Stockholm som öppnar för allmänheten nästa lördag, 4 mars.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tack för en mässa som slog alla rekord! Särskilt tack till alla ni trevliga besökare som gästade vår monter på båtmässan i Göteborg, och till våra återförsäljare Börjessons ATV, Skåne Marin, Orust Marin Center och Marinkompaniet. Nu laddar vi för båtmässan Allt för sjön i Stockholm 4-12 mars. Hoppas vi ses där!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anytec 1221 SPD på tur med 1600 hk. Vill du inspektera 1221:an i verkligheten kan du planera in ett besök till Båtmässan Allt för sjön i Stockholm 4-12 mars där båten kommer att vara på plats i vår monter. Trevlig helg!
Add a comment...

Post has attachment
Hamnen.se vintertestade Anytec 622 SPD i november förra året i "det värsta snöovädret på 111 år". Här är resultatet.

"Förutom en rejäl portion körglädje får man också en väl beprövad båt med få plumpar i testprotokollet. Båten är gubevars 16 år gammal i grunden, vilket förklarar att den är befriad från nämnvärda detaljmissar."

622 SPD hittar du i vår monter på både Båtmässan i Göteborg i helgen och Båtmässan Allt för sjön i Stockholm 4-12 mars. Välkommen förbi!
Add a comment...

Post has attachment
Tillbakablick till när hamnen.se testade Anytec 860 SPD, som nu kan utrustas med 2 x 400 hk.
Add a comment...

Post has attachment
Nytt för 2017: Båtmodellerna 860 SPD och 868 CAB kan nu utrustas med upp till hela 800 hästkrafter med 2 x 400hk Verado 400R sexcylindriga motorer från +Mercury Marine.

Var för sig är motorerna redan extrema. Tillsammans är de spektakulära. Skillnaden från Mercury Verado 350 är inte minst det högre varvtalet på 7000 varv / minut, men också ett optimerat kylsystem och ett mycket smalt växelhus med minimalt vattenmotstånd.

Om du ska på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari, missa inte Anytecs monter B09:42 där du kan se denna combo på nära håll.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded