Profile cover photo
Profile photo
amarra batrisya
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
tendangan hebat dr si tecik
Sejak dua menjak ni baby mmg kuat tendang mami..huhuhuhu..bahagia nya ku rasa..klu sblm ni malu malu..skarang siap gegar perut dibuatnyetr..kekadang kul 3pg pon dia bgn exersize..huhuhu..terkejut en usben..baru tau anak dia ni kuat..huhuhu.. bila dh peyot m...
Add a comment...

Post has attachment
sepanjang 2ww
     2ww ni mmg agak mencabar sket..bukan apa.sbb kita kena extra jaga diri kita sbnrnya..emosi tu penting kena stabil..so support dr usben amat amat diperlukan..kpd cik suami di luar sana, tolong support isteri anda time ni..Sepanjang 2ww ni aku mmg byk be...
Add a comment...

Post has attachment
CONt IVF treatment June 2013
     Hari ni cam byk la plak nk share..yerla baru dpt update guna laptop..sng la sket..so bykla kt pikiran ni nk share mcm mcm kan....June 2013 ni merupakan 3 cycle period. maknanya aku dh leh proceed ET yg tergendala sebab OSHH hari tu..bila dah abes perio...
CONt IVF treatment June 2013
CONt IVF treatment June 2013
amarrabatrisya.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perubatan Islam Daru Syifa' Bangi
     Morning uolls..Hari ni tetiba teringat pasal Daru Syifa' ni..walaupon entry aku ni agak bercelaru n x ikut sgt susunan yg betul tp okla kan dari tarak langsung kan..ayat pon tonggang terbalik..yerla mana nk pikir buat ayat mana nak pikir dok jawab soal...
Perubatan Islam Daru Syifa' Bangi
Perubatan Islam Daru Syifa' Bangi
amarrabatrisya.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sepanjang rawatan IVF
      Kali ni aku cuba nk imbas balik ape yg pernah aku lalui dari March hinggalah skang dah masok bulan »NOV.cepatnya mase berlalu..tp stakat ni kngan tu masih terpahat dlm hati ji, so sblm kotak memory ni kn virus baik aku coretkan di sini,wlupon x terlal...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa IVF
Okla..kali ni aku nk citer knp aku harus n wajib buat ivf ni demi utk bergelar seorg ibu..Alkisahnya begini, pada tahun 2010 aku telah berkahwin dgn jejaka pujaan malaya huaaaa huaaaa..alhamdulillah n ketika inai masih dijari aku disahkan telah mengandung.T...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded