Profile cover photo
Profile photo
Mek Zumbie
351 followers -
Life means there are good things and bad things happens, either happens both the same time or one to another.
Life means there are good things and bad things happens, either happens both the same time or one to another.

351 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Itu lah Sugar Glider.
So hari ni aku teman mak aku gi pasar. Kalau kat Sabah kitaorang ada satu istilah which known as tamu. Aku suka pegi sebab entah lah. Sometimes korang boleh jumpa benda pelik sepeliknya. Bagi aku lah.  Aku punya feveret walaupun pegi luar negara (aiseh) mes...

Post has attachment
Claim Flight Airasia Yang Delay
Okay. Selama ni aku beli tiket. Baru aku perasan benda baharu yang Airasia dah buat. Kalau kapal terbang delay lebih sejam dah boleh hantar borang claim. 😅 Itu pun ada syarat dia ni hah. Kalau kita beli value pack dia ada extra tang Insurance by Tune Prote...

Post has attachment
Tips Cari Jodoh???
Aku ni bukan lah gatal sangat nak kawin atau nikah ke aper. Tapi rasanya aku berada dalam fasa bersedia kot untuk mencari kawan. Tapi ramai yang tak tahu aku ni sape kan. And aku pun takde lah nak berkenalan kat sini dengan memperkenalkan diri aku kat sini ...

Post has attachment
Diantara Kerja, Belajar & Blog
Hah lawa tak tempat kerja aku hahahhaa Yes. This is tempat kerja aku. Which is my school lah kan. Hehehe Dengan masa yang semakin menuju ke penghujung tahun 2017. Kerja pun secara automatik bertambah seperti mana bertambahnya setiap bulan yang bakal tiba ke...

Post has attachment
Sibuk dengan kerja, sibuk dengan pistol pula.
Kerja aku berlambak. Mentang-mentang cuti nak mai beberapa hari lagi. Semua kerja jadi berlambak secara tetiba ok.  Tapi sempat aku potong kadbod keras nak buat badan pistol glock ni. Memang boleh tembak, tapi takde masa nak assemble lagi. Korang pun sibuk ...

Post has attachment
Budak Kecik Jangan Biasakan Dengan....?
Disebabkan aku telah menghadirkan diri dalam satu kursus sains sukan dan telah lulus ujian. Maka aku nak kongsi satu perkara tentang perkembangan kanak-kanak, especially yang ada anak-anak kecil. Perkongsian ni aku selitkan juga sedikit ilmu daripada subjek...

Post has attachment
Semua dah settle
Selesai lah sudah giveaway bulan 7. Dan Officially selesai lah sudah pengeposan hadiah pemenang semuanya. Kecuali tinggal sorang lagi. Di sini aku nak minta maaf sebab Isnin baru sempat daku nak pos hadiah hangpa tu. hehhehe Since aku lambat, aku ada tambah...

Post has attachment
Siap Sedia Untuk Bertolak ESOK!
Senarai pemenang GA yang aku buat dah keluar.  Alhamdulilah dalam 7 orang pemenang 6 sudah menghantar info yang sepatutnya. Maka tinggal 1 lagi pemenang. Memandangkan yang 6 orang tu kira majoriti, maka esok aku akan poskan hadiah korang ye :).  Kod pos pul...

Post has attachment
Review PERLASHINE
Perlashine. Produk terbaru untuk si 'lelaki cantik'. hehehhee Aku bukan beli sebab aku suka dia ke apa, tapi sebab aku rasa aku jenis yang perlukan supplement macam ni. So aku nak cuba try test, tengok sejauh mana serbuk mutiara ni berkesan kepada aku. Mema...

Post has attachment
Dan Pemenangnya Ialah !!!
Mula-mula sekali aku nak minta maaf sebab terlambat untuk buat entri pemenang ni. Hahahha So pemenang yang dipilih ini ialah secara rawak ok. Tiada unsur pilih kasih, pilih rupa atau pilih ranking. 👊 Kepada pemenang yang telah mendapat nama kat sini, sila ...
Wait while more posts are being loaded