Profile cover photo
Profile photo
Nor Aishah
1 follower -
Ingat baju, ingat CikSha
Ingat baju, ingat CikSha

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Tempahan Baju Kurung Pahang
Baju kurung pesak buluh mungkin kurang mendapat sambutan dikalangan muda mudi sekarang Ni...Mungkin ianya kelihatan terlalu polos kot.. mungkin diaorang ingat baju kurung pesak tu untuk orang tua2 yang dah berumur ja... nak la nampak slim sikitkan.. Ni baju...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi - Laksa Kedah
Mesti ramai yang minat laksa kan...banyak-banyak laksa yang ada kat Malaysia ni , laksanegeri mana yang menjadi kegemaran korang eh...laksa Kedah ke, laksa Penang ke, Laksa Kuala Perlis ke, Laksa Johor ke, ataupun laksa Sarawak... Cik Sha pasti setiap jenis...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Craft - Bunga Creep
Memandangkan adik lelaki CikSha nak kawen awal bulan depan, CikSha cadang nak buat bunga telur bajet ja.. boleh buat banyak-banyak dengan belanjawab yang jimat. fikir sana, fikir sini maka dapatlah idea nak buat bunga telur guna kertas creep ja seba kertas ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Taman Hijau Cik Sha
Assalamualaikum.. Kita bersiaran lagi hari ni..ewah2 Cik Sha ni..lagak seorang DJ plak..apa salahnya kan sesekali Cik Sha nak berangan kan..? Hari ni Cik Sha cuti menjahit..sebab pembantu Cik Sha xnak duduk diam..Hari ni Cik Sha hanya buat kerja rumah ( mac...
Add a comment...

Post has attachment
Baju kurung princess cut
Assalamualaikum Harini Cik Sha nak share lg hasil jahitan Sha. Tempahan dari customer Cik Sha jugak ni Kali ni baju kurung princess cut plak...ala baju yang macam baju arin malek tu.. baju ni macam baju kurung moden jugak, tapi lebih kembang bahagian bawah....
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan dress kanak-kanak
Assalamualaikum semua... terlebih dulu, nak cakap mulai harini nak tukar panggilan plak la... Kawan-kawan panggil saya CIK SHA plak ya.. hahaha fefeeling acik acik plak kan Ok, harini cik sha saja nak share tempahan dress comey ni.. Jeng jeng.. Ha..comey x....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded