Profile cover photo
Profile photo
anis LOVELYanis
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Promosi Bulan Kemerdekaan - Jangan biarkan kesakitan sebagai penghalang aktiviti harian anda!
 Alhamdulillah.....Ogos datang lagi....bulan kemerdekaan yang penuh dengan kebahagian untuk kita semua. Merdeka kan diri anda dari penyakit ! Dapatkan pada harga kasih sayang untuk semua jenis produk
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan
Alhamdulillah....berjumpa semula dalam bulan ramadan .... naik bersawang blog nie.....kemalasan apa lah anis ni.....adoiii...bila lah nak berubah kan.... Rindu nye nak bertadarus & terawih kat masjid. Insyaallah semoga dipermudahkan segala urusan ku untuk m...
Ramadhan
Ramadhan
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
REJAB
Assalammualaikum.....rindu nak menaip kisah2 indah cinta kehidupan ku....rindu nak meluahkan isi hati dalam penulisan. Syukur, diberi peluang untuk bernafas dalam bulan Rejab  Jom baca doa ! Masuk je Rejab ...makin dekat kita dengan Ramadhan. Ya Allah, belu...
REJAB
REJAB
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
WANITA CANTIK & PEMUTIH KULIT.
Jejalan cari idea jumpa artikel ni. Nak juga. Sbb majoriti wanita ni nak cantik segera. Dah nama pun wanita, nafsu lebih sikit bab cantik ni....macam saya. Tapi tidak berani gak anis cuba produk pemutih segera ni. Takut. Mak selalu pesan, muka tu dah elok. ...
WANITA CANTIK & PEMUTIH KULIT.
WANITA CANTIK & PEMUTIH KULIT.
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
me love
Adoi..... bersawang dah blog ni...lama sgt tak update. Byk cerita nak share dengan uols semua...oh kenapa lah susah sgt nak update blog ni. Yang syok dah best.....layan esp, vita c, vita e....kulit nampak lebih sihat.   sedih pun terasa gak bila seorang sah...
me love
me love
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Muhammad Muaz Al-Fateh 2 tahun
Alhamdulillah...syukur atas pinjaman yang indah ini.....love u encik Muhammad Khairul .......walid kesayangan nya..... Anak bijak yang makan Omega Guard, Meal Shakes, Chewable vitamin C ...... Best moments.....dapat banyak bajak semalam....teruja....happy f...
Muhammad Muaz Al-Fateh 2 tahun
Muhammad Muaz Al-Fateh 2 tahun
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terjebak sudah....
Camne lah boleh terjebak....memang terjebak.....sila abaikan muka yang comel tetiba tu yea....original je muka tanpa make up......sy minum ESP, makan vita C , Vita E....segala2 vitamin ....
Terjebak sudah....
Terjebak sudah....
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KELUAHAN jadikan lah ia nya DOA
Alhamdulillah .... 28hb dah pun. Kejap aje masa berlalu...insyaallah bulan depan Muhammad dah 2 tahun. sekejap aje masa berlalu. Pejam celik dah 2 tahun juga lah atok Midin tinggalkan kami...oh my.....rindu kat atok.. Beberapa hari ni anis gelak je bila ter...
KELUAHAN jadikan lah ia nya DOA
KELUAHAN jadikan lah ia nya DOA
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KELADAK JIWA
sYUkUR atas rezeki yang berikan untukku.....Alhamdulillah...setiap rezeki yang Kau berikan atas segala usahaku juga. Hati ummi nie resah je....rindukan kak long Dhabitah....rindu riuh rendah dalam rumah... Ya Allah...tenangkan jiwaku...permudahkan lah segal...
KELADAK JIWA
KELADAK JIWA
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
REZEKI
REZEKI
REZEKI
annislovelyanis.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded