Profile cover photo
Profile photo
azlina aziz
197 followers -
ooo manap ! (melatah O_o)
ooo manap ! (melatah O_o)

197 followers
About
Posts

Post has attachment
Play No More Murah dan Ready Stock
pembekal / menjual handbag Play No More murah dan ready stock. Malaysia --Tote bag / Handbag --Cosmetic case banyak pilihan color.. kindly follow my ig BULANLEOCLOTHES CLICK HERE...and follow us :) whatsapp / wechat  order 0137451703          
Add a comment...

Post has attachment
KASUT ONLINE MURAH READY STOCK - Converse, Adidas, New Balnce, Vans, DLL
Hai dear... kita ada jual pelbagai jenis kasut yang murah, harga mampu milik.. menjual dengan harga dropship ... contohnya kita ada Nike Roshe Run, Nike Yeezy, Adidas, Converse highcut and low cut... vans sneakers, new Balance dan lain lain.. kindly follow ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH
BORONG RAMEN SAMYANG HALAL MURAH  GILE !!!!! KAMI MENJUAL RAMEN SAMYANG HALAL... NAK BELI borong , runcit pon boleh... sangat sedap... cuba sekali pasti nak lagi... pedas terangkat. tengah tido pon masih teringat ingat rasa dia...  admin sendiri dah ketagih...
Add a comment...

Post has attachment
APA MAKNA MIMPI
Assalamualaikum semua.. Pada malam yg hening nie aku nak cerite, malam semalam aku  bermimpi indah..Indah sangat sampai nak cerite
 kat blog ni. Hihihi Biasenyer kan ape akan yg mimpi mesti ade kene mengena dgn
hari yg aku akan lalui.bunyi nmapk pelik. Tapi...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded