Profile cover photo
Profile photo
RecruitOffer
About
RecruitOffer's posts

Post has attachment
Har du lige afsluttet en rekrutteringsopgave for en kunde og har nogle kvalificerede kandidater i overskud som ikke blev afsat?
Så giver RecruitOffer dig som headhunter/recruiter mulighed for at afsætte disse kandidater til nye rekrutteringsopgaver. Vi har lige nu rekrutteringsopgaver i hele landet og i forskellige brancher.
Vi søger Headhuntere og rekrutteringsspecialister inden for IT, Salg, Økonomi og undervisning. Kom med ombord og få adgang til mange spædende rekrutteringsopgaver. Vil du vide mere, læs mere på RecruitOffer.dk eller ring på 70605072.

RecruitOffer vil gerne sige tak for et godt samarbejde til alle vores samarbejdspartnere og kunder over hele landet. Vi glæder os over den gode start vi har fået siden vores ”launch” i august 2015.
Rekrutteringsbranchen i Danmark er i dynamik, virksomhedernes ordrebøger fyldes op og de ønsker at få besat de tomme stole af de mest kompetente kandidater. Gennem RecruitOffers unikke og innovative crowdsourcing platform har vi allerede hjulpet mange virksomheder med at rekruttere/headhunte de kandidater, som de ifølge dem selv aldrig ville have nået ud til gennem et jobopslag. Vi ser frem til 2016 med kampgejst og visioner om at ændre rekruttering til at være mere effektiv, kvalitativ og agil.

Post has attachment
Vi launchede konceptet i midten af september og lige nu er vi ved at besætte 29 stillinger fordelt på 18 virksomheder. 35 topprofessionelle og dygtige headhuntere/rekrutteringsvirksomheder fra hele landet har allerede signet up som Recruiter og er igang med at udnytte deres kandidat pipeline til fulde og øge deres omsætning.

Vi har brug for flere dygtige Recruitere til at komme med ombord, så vi sammen kan skabe merværdi for virksomheder, der får sværere og sværere ved at tiltrække kvalificeret arbejdskaft.

Se mere på http://www.recruitoffer.dk/bliv-partner/

Post has attachment
Vi søger Headhuntere og rekrutteringsspecialister inden for IT, Salg, Økonomi og undervisning.

Kom med ombord og få adgang til rekrutteringsopgaver som har en gennemsnitlig værdi af 45.000 kr. pr. rekrutteringsopgave.

Har du lige afsluttet en rekrutteringsopgave for en kunde og har nogle kvalificerede kandidater i overskud som ikke blev afsat? Så giver RecruitOffer dig som headhunter/recruiter mulighed for at afsætte disse kandidater til nye rekrutteringsopgaver.

Vi har lige nu rekrutteringsopgaver i hele landet og i forskellige brancher. Vil du vide mere, læs mere på http://recruitoffer.dk/bliv-partner/ eller ring på 70605072.

Post has attachment
Har du også svært ved at finde de rette talenter til din virksomhed via jobopslag? Bruger du for meget tid på at screene og sortere i de indkommende ansøgninger? Ønsker du at der fandtes en nem og simpel løsning til at få besat alle dine ledige stillinger?
Så har RecruitOffer løsningen. Vores koncept er unikt og vi kan som de eneste i Danmark levere de helt rigtige kandidater til dig via vores innovative Crowdsourcing koncept. Ring til os på 70 60 50 72 eller se mere på www.recruitoffer.dk og læs mere om hvordan vi kan finde de rigtige kandidater til dig.

Post has attachment
Kom med ombord og få adgang til rekrutteringsopgaver som har en gennemsnitlig værdi af mindst 45.000 kr. pr. opgave.

Har du lige afsluttet en rekrutteringsopgave for en kunde og har nogle kvalificerede kandidater i overskud som ikke blev afsat?

RecruitOffer giver dig som headhunter/recruiter mulighed for at afsætte jeres overskydende kandidater fra afsluttede rekrutteringsopgaver til nye og spændende rekrutteringsopgaver. Vi har lige nu rekrutteringsopgaver i hele landet og i forskellige brancher. Læs mere på http://recruitoffer.dk/bliv-partner/

Post has attachment
Har du lige afsluttet en opgave for en kunde og har 2 – 3 kvalificerede kandidater i overskud som ikke afsættes.

RecruitOffer er en helt ny og revolutionerende platform til rekrutteringsbranchen der giver dig mulighed for at afsætte jeres overskydende kandidater fra afsluttede opgaver til nye og spændende rekrutteringsopgaver.

Kom med ombord og få adgang opgaverne som har en gennemsnitlig værdi af 40.000 kr. pr opgave. Vi har lige nu rekrutteringsopgaver på Sjælland, Fyn og Jylland.

Læs mere på recruitoffer.dk/bliv-partner/

Hvorfor kun bruge et rekrutterings-/ headhunterbureau?
"Som de eneste i Danmark, giver vi dig mulighed for at finde den rette kandidat via flere Recruitere på samme tid"

Har du netværket af dygtige kandidater, så har vi opgaverne som har en værdi af 40K pr opgave. Vi har lige nu rekrutteringsopgaver på Sjælland, Fyn og Jylland. Der søges bl.a. BE udviklere, FE udviklere, DevOps profiler og tunge salgsprofiler. Kontakt mig på 70605072 eller tilmeld dig som Recruiter på Rceruitoffer.dk

Post has attachment
RecruitOffer vil gerne udfordre de konservative dogmer i rekrutteringsbranchen, som blandt andet går ud på, at det er kun de ”tunge” executive profiler fra toppen af dansk erhvervsliv eller headhuntere med årelang erfaring inden for rekruttering, som kan finde topkvalificerede kandidater og begå sig som headhuntere.

I dag er globalisering og måden hvorpå vi kommunikerer med hinanden blevet definitionen af vores dagligdag.

I dag connecter vi med hinanden på sociale medier som Linkedin, Facebook og Google+. Vi kan hurtigt screene hinandens profiler ved at kigge på arbejdshistorik, uddannelse og kompetencer og derved visuelt placere hinanden et sted i vores egen organisation.

Arbejdsgivere er allerede forbundet med deres kommende medarbejder, og medarbejdere er ligeledes forbundet med deres kommende kollegaer uden at vide det. Vi kender ikke kun personer fra vores egen organisation men også tidligere kollegaer, ledere og medarbejdere.

Samtidig er mekanismerne i måden hvorpå vi skifter jobs på ændret sig markant gennem de sidste mange år. De dygtigste kandidater henvender sig ikke længere til et rekrutteringsbureau for at aflevere et CV. Deres digitale fodspor, i form af de jobs de har haft og de projekter de har løst, skaber rammerne for deres nye jobmuligheder. Kommer der derfor en jobmulighed, som er mere attraktivt for deres personlig udvikling er de stærkt tilbøjelige til at overveje den.

Vi har skabt en åben platform for både virksomheder og recruitere;

For virksomheder er vi et fordelagtigt alternativ til at finde topkvalificerede kandidater på kort tid og til en fast pris på én månedsløn ift. traditionel headhuntingsproces, hvor priserne varierer fra 10%-35% af bruttoårslønnen.

For recruitere er vi en supplerende business platform til at rekruttere endnu flere kandidater og skabe endnu flere omsætningsmuligheder.

På RecruitOffer kan alle med kendskab til relevant HR- og rekrutteringsmetodikker blive tilmeldt som Recruiter, levere topkvalificerede, pre-screenet kandidater til virksomheder og tjene penge når kandidaten bliver ansat.

Teamet bag RecruitOffer består af iværksættere med erfaring fra bl.a. rekrutteringsbranchen
Wait while more posts are being loaded