Profile cover photo
Profile photo
Alinac Lover
791 followers
791 followers
About
Alinac's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
RESEPI MUDAH AYAM PAPRIK ALA THAI
Assalamualaikum.. hari ni yong rajin. maka ada la masak sikit hehe actually tengah belajar memasak ni.. bagi lebih mahir. nanti dah kawin senang nak masak :p ok so today kita masak Ayam Paprik ala thai. since teringin nak makan kacang panjang. so paprik la ...

Post has attachment

Post has attachment
MOGA IMPIANKU JADI KENYATAAN
Teringat my wish list 2012 nak beli kereta Honda. tak ku capai lagi. InsyaAllah this year merasa la kot nak pakai Honda. Honda City yang baru. Teringat long time ago ada tulis entri nak beli kereta baru. Sadis betul after 2 year baru nak realisasikan impian...

Post has attachment

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
Assalamualaikum.  dah lama yong tak menulis coretan di blog ini kan? dengan ini yong nak mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia.  Semoga hari yang mulia ini dapat memberikan seribu rahmat buat k...

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded