Profile cover photo
Profile photo
Husna Za
23 followers -
I am a very positive person, happy go lucky, and friendly~
I am a very positive person, happy go lucky, and friendly~

23 followers
About
Husna's posts

Post has attachment
Tema Birthday Little Pony
Assalamualaikum. Perghhh..2 tahun sekali update blog beb. bizi macam anak lapan.haha. Tiba-tiba rajin sket nak menaip. Sebab ada bahan nak kongsi pasal besday Aufa December tahun lepas. tahun lepas der.baru hapdet. Sepatutnya birthday dia 25 December. tapi ...

Post has attachment
Resepi Pai Epal Simple dan Mudah ala Mekdi
Assalamualaikum Teringin sangat nak makan Pai Epal McD, tapi kan tengah boikot. rasanya start boikot dari 2010 kot. kau bayangkan tak makan McD berapa tahun. lalu depan McD meleleh air liur. apatah lagi bila musim Properity Burger. kalo makan nanti kena tud...

Post has attachment
Unexpected visit ke ladang ternakan lebah kelulut
Assalamualaikum. Dah lama teringin nak stop by ladang ternakan kelulut ni tapi selalu balik malam so dia dah tutup lah. Nampak la dari tepi jalan comel ja kedai. So, ahad lepas sempat la berenti singgah sat. Memang dia jual produk madu kelulut. Ada la jual ...

Post has attachment
DIY: PatchWork Sarung Bantal SIAP!
Assalamualaikum. Haritu (dulu?) cakap nak buat patchwork sarung bantal. dah siap lama dah. Cuma tak sempat snap gambar.  Skang dah jadi salah satu bantal faveret aufa. tapi oleh sebab besar dan berat sikit dari bantal busuk dia,so tak dapat la mengangkut ke...

Post has attachment
GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM
Assalamualaikum. Mengantoknya lahai..Tetiba terpandang giveaway ni. Walaupon tak kretip, tapi apa salahnya join  kan.Memang selalu ushar blog kak Shehan. tapi cuma silent reader jelah.hukhuk. So, nak try la mana tau rezeki anak-anak. Memang kena la timing s...

Post has attachment
[DIY] Homemade Playdoh untuk Anaks-anaks
Assalamualaikum. Aufa suka sangat dengan PlayDoh. Setiap kali pergi supermarket or kedai mainan or kedai buku. memang itu yang dia grab dulu. tapi PlayDoh mahal sangat. walaupun sayangkan anak, tak patut manjakan dengan barang mahal-mahal cam gitu. so, sela...

Post has attachment
Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015
Assalamualaikum Tak pernah-pernah join giveaway yang macam ni. Selalu join yang prize dia macam sebungkus biskut chipsmore ataupun sebotol tester ubat ketiak ja. But this time nak try tengok. Mana tau kot rezeki anak-anak. dah lama tak bawak family jalan-ja...

Post has attachment
Celebrate Birthday Bonda @ Al-Haura Arabic Kopitiam
Assalamualaikum Hari Ahad baru ni keluar makan dengan family, celebrate birthday mak.  Pong pang tak kira lah dalam wasap group family kami 5 beradik. Last skali semua setuju nak bawak mak dan abah pergi makan nasi ala arabian night.teehee...nasik arab la.....

Post has attachment
Saya nak tukar blog URL
Assalamualaikum After these years, guna url loveislifetolive.blogspot. Suddenly rasa nak tukar url. Tak bagus sebenarnya tukar blog URL ni sebab nanti orang yang kenal cari tak jumpa. tapi nak tukar is nak tukar.hehehe. so, kalau tiba-tiba cari blog ni tapi...

Post has attachment
Meghan Trainor ft John Legend ~ Like I'm Gonna Lose You
Assalamualaikum. Hari ni gedik nak share lagu ni. Terpikat sebentar. "Like I'm Gonna Lose You" I found myself dreaming In silver and gold Like a scene from a movie That every broken heart knows we were walking on moonlight And you pulled me close Split seco...
Wait while more posts are being loaded