Profile cover photo
Profile photo
smileeven ithurts
About
smileeven's posts

Post has attachment
KRU-pergilah sayang
Assalamualaikum and hye semua :) tiba-tiba petang mcm ni terjatuh hati dekat lagu KRU ni pulak .  nah , cuba hayati lirik dia :D Takku pinta gemala ditatah Yang jatuh menimpa Dan menguji cinta kita Namun daku tak sanggup lihatmu Mengobati rindu semata-mata ...

Post has attachment
Hari Guru 2014
Assalamualaikum semuaaaa :) hehe , dah nak dekat setengah tahun rasanya tak post apa-apa dekat blog nii .maklumlah,dah naik form 4 kan , waktu belajar pun makin penuh sampai x cukup rehat :'( Alhamdulillah dan syukur ke hadrat ilahi sebab kita dapat jadi bu...

Post has attachment
waiting for d results :')
Assalamualaikum semua :) ehh lap2 blog sikit hehe :D lamanyaaa x update blog niii :) sorry guys sbb busy dgn PMR semua :D Alhamdulillah exam haritu berjalan dgn lancar and guess what ? kita tgh TUNGGU next week khamis sebab masa tu result dh keluarrrrrr *...
Wait while more posts are being loaded