Profile cover photo
Profile photo
Anis Zainudin
4,964 followers
4,964 followers
About
Anis's posts

Post has attachment
Review : Sensual Plus Scar Serum ; Serum best untuk hilangkan parut !
Hai ! Assalamualaikum :) Lamanya tak membebel kat blog haha so harini nak membebel panjang sikit ! Haha Dah lama tak buat review produk, so harini rasa macam nak buat review produk since produk tu result dia memang best gilaaaaaaaaaaaa! So anis decide nak s...

Post has attachment
Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016
Hai ! Assalamualaikum :) Nile.com.my mencari 6 orang pemenang untuk memenangi hadiah berikut:  RM 300 Duit Raya x 1 pemenang  RM 200 Duit Raya x 2 pemenang  RM 100 Duit Raya x 3 pemenang  Product :  Stylish Slim Fit Jeans JLM2016 Sales price: RM17.90 Date: ...

Post has attachment
Kurung Pahang Moden Kini Kembali!
Hai! lambai-lambai tangan Assalamualaikum ! Lamanya tak update blog, busy betul sejak sambung degree ni, so harini nak cerita pasal baju raya. Pejam celik pejam celik dah nak raya dah kan lagi dua minggu? Korang dah beli baju raya belum? Kalau belum,apa k...
Wait while more posts are being loaded