Profile cover photo
Profile photo
Nur Asyiqin Ismail
Nama diberi Nur Asyiqin Ismail.. maksud dia cahaya kekasih
Nama diberi Nur Asyiqin Ismail.. maksud dia cahaya kekasih
About
Nur Asyiqin's posts

Post has attachment
nak pegi Latihan Industri 😅
Assalamualaikum dan selamat membaca Bile pikir2 balik rupanya blog ni dah lama tak upate last syiqin tulis tahun lepas...  Whattt 😠 So untuk permulaan 2015 ini penulisan pertama hahaha... okay kejap nak cerita ni hari tu 12 Mei 2015 result syiqin dah kelua...

Post has attachment
Terlalu mudakah?


Post has attachment

Post has attachment
Kembali Menggemaskini ❤❤❤
Assalammualaikum w.b.t Alhamdulillah masih lagi diber kesempatan untuk taip menaip ini lama juga syiqin tinggal kan blog ini begitu sahaja last update tentang jadual exam syiqin.. Alhamdulillah result exam pun telah keluar syukur sangat  sebab semua lulus d...

Post has attachment
NAK FINAL EXAM!!!
  ASSALAMMUALAIKUM W.B.T KEPADA PEMBACA BLOGGER SEKALIAN Haiii....aikk mengeluh ke?huhu tak ada laa Okay nak serius kejap Minggu depan syiqin dah final exam dah..   7.4.2014 8.4.2014 9.4.2014 17.4.2014   4 PAPER MARKETING, ACCOUNT, MICROECONOMIC AND LASTLY ...

Post has attachment
TEKNOLOGI HIJAU
Jom kita lihat apa yang dimaksudkan dengan Teknologi Hijau : DEFINISI: Teknologi Hijau merujuk pembangunan dan aplikasi produk , peralatan serta sistem untuk memelihara alam sekitar dan alam semulajadi dan meminimumkan atau mengurangkan kesan negatif daripa...

Post has attachment
❤JOM FOLLOWER MY BLOG FOR COMPETITION ❤
Dayah & Syiqin Assalammualaikum Ok kali ni syiqin nak minta tolong sahabat-sahabat blogger sekalian tolong follow my blog untuk competition Syiqin buat ni bersama kawan baik syiqin iaitu hidayah(Dayah) Minggu ni nak kena siapkan Minggu depan kena submit Haa...

Post has attachment
JOM BERKENALAN DENGAN GO GREEN
GO GREEN adalah satu gerakan bertujuan memelihara dan mencipta suasana persekitaran hidup lebih baik bagi semua makhluk. Antaranya ialah Manusia, Flora dan Fauna dan seluruh  

Post has attachment

Post has attachment
ONLINE: TUDUNG AKEL PAISLEY ❤❤❤
Assalamualaikum kepada semua Pembaca Hari ni syiqin nak kongsikan salah satu FB PAGE ok dekat situ laa syiqin beli tudung akel bidang 55 memang tercari-cari pun corak paisley akel kan sebabnya CANTIK+CUTE NAH tengok gambar-gambar yang sempat syiqin snap  un...
Wait while more posts are being loaded