Profile cover photo
Profile photo
Siti Nur
About
Siti's posts

Post has attachment

Post has attachment
HEY YOU, SPM leavers
Salam. Memandangkan ramai tengah frasa nak masuk U or Matrik, so aku tinggalkan emel and Ask.fm aku so korang boleh tanya kalau ada keraguan atau persoalan. Insya Allah aku akan tolong jawab termampu yang mungkin. Meh aku bagitau sket latar belakang pendidi...

Post has attachment
ASTAR Caring Day 2016
fuhh berkobar nak tulis. taktau la nape harini macam so-so je produktiviti diri ini. ceh. dengan minggu depan ada dua test lagi gigih aku duk tulis ni. Semalam baru habis satu test dah. Hm. Minggu depan nak balik untuk midsem lagi,yuhuu. Bunyi macam stress ...

Post has attachment
2016
Assalam. Fuhh fuhh tiup habuk kat blog. Haha. 2016 dah weh. Amacam tahun 2015 anda? ^^ Lama dah tak menulis ni. Sungguh, banyak yang draft tu just tunggu untuk nak edit and publish je. 11 Jan lepas paper last untuk sem 3. Entahlah. Sekejap je rasa walaupun ...

its study week again~~~

Post has attachment
Study week

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded