Profile cover photo
Profile photo
Tarragona Turisme
465 followers -
Tarragona, un secret al Mediterrani
Tarragona, un secret al Mediterrani

465 followers
About
Posts

Post has attachment
⛪ El blog Viajar con el Arte ens proposa un detallat repàs a tots els elements artístics de la Catedral de Tarragona, amb atenció tant al seu interior com exterior.

⛪ El blog Viajar con el Arte nos propone un detallado repaso a todos los elementos artísticos de la Catedral de Tarragona, con atención tanto a su interior como exterior.

#Tarragona #TarragonaTurisme #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #Catedral #PartAlta
Costa Daurada
Add a comment...

Post has attachment
💭 Del 19 al 25 de novembre, arriba a Tarragona l'onzena edició de la Setmana del Còmic, que omplirà la ciutat de projeccions, exposicions i conferències.

💭 Del 19 al 25 de noviembre, llega a Tarragona la 11ª edición de la Semana del Cómic, que llenará la ciudad de proyecciones, exposiciones y conferencias.

🔗 http://ow.ly/acbu30mCTbR

#Tarragona #TarragonaTurisme #SetmanaCòmicTGN #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo
Costa Daurada
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LA FOTO | La vida que mai s'atura a la plaça de la Font de Tarragona ens acompanya avui per desitjar-vos un bon diumenge.

LA FOTO | La vida que nunca se detiene en la plaza de la Font de Tarragona nos acompaña hoy para desearos un feliz domingo.

📸 @ lluismp9 (Instagram)

#Tarragona #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #VisitEUWorldHeritage #PartAlta #BonDiumenge #FelizDomingo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🏆 La campanya "La Ruta de l'Atzar" de l'Agència Catalana de Turisme ha guanyat el premi al millor film turístic al Grand Prix del Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic (CIFFT). La ciutat de Tarragona és una de les protagonistes de la producció, amb escenes rodades a la Part Alta, la Catedral i l'amfiteatre.

🏆 La campaña "La Ruta del Azar" de la Agencia Catalana de Turismo ha ganado el premio al mejor film turístico en el Grand Prix del Comité Internacional de Festivales de Cine Turístico (CIFFT). La ciudad de Tarragona es una de las protagonistas de la producción, con escenas rodadas en la Part Alta, la Catedral y al anfiteatro.

#Tarragona #TaragonaTurisme #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #PatrimoniMundial #PatrimonioMundial
Catalunya Experience | Tarragona Film Office | Costa Daurada
Add a comment...

Post has attachment
🏃‍♂️ Si sou aficionats al running, el proper 25 de novembre teniu una cita amb la Mitja Marató Ciutat de Tarragona, amb un nou recorregut amb sortida i arribada a l'Anella Mediterrània.
ℹ Informació i inscripcions: https://www.mitjatarragona.cat/

🏃‍♂️ Si sois aficionados al running, el próximo 25 de noviembre tenéis una cita con la Media Maratón Ciudad de Tarragona, con un nuevo recorrido con salida y llegada en el Anillo Mediterráneo.
ℹ _Información e inscripciones: https://www.mitjatarragona.cat/_

#Tarragona #TarragonaTurisme #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo

Costa Daurada
Add a comment...

Post has attachment
LA FOTO | La vista per excel·lència des del Pretori de Tarragona ens serveix avui per saludar amb entusiasme el cap de setmana. Bon dissabte!

LA FOTO | La vista por excelencia desde el Pretorio de Tarragona nos sirve hoy para saludar con entusiasmo el fin de semana. ¡Feliz sábado!

📸 @ pierrederurlaubaer (Instagram)

#Tarragona #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #VisitEUWorldHeritage #PatrimoniMundial #PatrimonioMundial #BonDissabte #FelizSábado
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🎃 Fins aquest diumenge, el Camp de Mart s'omple de misteri amb la Fira Halloween. Hi trobareu artesania, música, jocs tradicionals, gastronomia i un aparador de Terror.

🎃 Hasta este domingo, el Camp de Mart se llena de misterio con la Feria Halloween. Encontraréis artesanía, música, juegos tradicionales, gastronomía y un escaparate de Terror.

http://ow.ly/SPJx30mB8zB

#Tarragona #TarragonaTurisme #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #Mercats #Mercados

Costa Daurada
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🏛 Les muralles van ser la primera construcció que els romans van fer a Tàrraco. Van arribar a fer més de quatre quilòmetres fins a la zona del port. Actualment, se'n conserva pràcticament un quilòmetre.
👉 Descobriu més sobre la història de les muralles al nostre Fil de Twitter: http://ow.ly/HuyT30mC4pe

🏛 Las murallas fueran la primera construcción que los romanos hicieron en Tarragona. Llegaron a tener más de cuatro kilómetros de largo hasta la zona del puerto. Actualmente, se conserva casi un kilómetro.
👉 Descubrid más sobre la historia de las murallas en nuestro Hilo de Twitter: http://ow.ly/wp0v30mC4u4

#Tarragona #TarragonaTurisme #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #ElFildeTGNTurisme #ElHilodeTGNTurisme #PatrimoniMundial #PatrimonioMundial
Costa Daurada
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16/11/18
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
🍷 Tarragona celebrarà aquest dissabte 17 de novembre la Festa de l'Embutada, una jornada cultural i festiva amb què es commemora l'arribada del vi novell. Hi haurà degustacions de diversos cellers i també es recordarà el procés d'obtenció del vi dels trulls que encara amaguen algunes cases de la Part Alta amb una ruta guiada (11.30 h).

🍷 Tarragona celebrará este sábado 17 de noviembre la Fiesta de la Embutada, una jornada cultural y festiva con la que se conmemora la llegada del vino nuevo. Habrá degustaciones de vino de diferentes bodegas y también se recordará el proceso de obtención del mismo de los lagares que aún esconden algunas casas de la Part Alta con una ruta guiada (11.30 h).

📌 COAC. Carrer Sant Llorenç, 22
⌚De 12.45 a 22 h

#Tarragona #TarragonaTurisme #Gastronomia #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo
SantaTeca | Costa Daurada
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LA FOTO | Prenem impuls aquest divendres inspirats pels colors que la tardor pinta al cel de Tarragona. Que tingueu un bon dia!

LA FOTO | Tomamos impulso este viernes inspirados por los colores que el otoño pinta en el cielo de Tarragona. ¡Que tengáis un feliz día!

📸 @ jr_m_y (Instagram)

#Tarragona #SecretMediterrani #SecretoMediterráneo #VisitEUWorldHeritage #Port #Puerto #BonDivendres #FelizViernes
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded