Profile cover photo
Profile photo
Mie Mohd
481 followers -
Back from the Future ~ Ahead the Future
Back from the Future ~ Ahead the Future

481 followers
About
Posts

Post has attachment
Putrajaya, Palace of Justice
Photo

Post has attachment
Mie Mohd commented on a post on Blogger.
Dekoder macam ni ada dijual di lelong.com.my, dikenali juga sebagai dekoder DVB-T2, (ada juga yg dibina dalam TV versi baru),  harganya dalam paling murah RM150 sebuah, Kalau pasang sekarang ni pun dah ada siaran yg boleh tengok , tak perlu komitment bulanan dan masalah gambar berpasir dengan antena lama, dekoder ni sekali beli je tujuannya nak tarik signal sedia ada, kalau di selatan Johor boleh terus nampak siaran HD dari Singapura, ramai yg bakal tinggalkan Astro sebab ramai pakcik makcik beli nak dapat signal clear TV malaysia je, Astro Enjoy pun takde HD, good bye kapitalis & kroni Astro yg tekan dengan yuran bulanan mahal,

Post has attachment
Reviu Aplikasi – GT Recovery (root) Bahagian 1 – Mencari imej gambar yang hilang
Reviu Aplikasi – GT Recovery (root).  Bahagian 1 – Mencari imej/ gambar yang hilang *Matlamat reviu ini ialah untuk menunjukkan fungsi dan cara mendapat fail yang hilang atau terpadam akibat kecuaian.  Peluang untuk menyelamatkan data hilang hanya boleh ber...

Post has attachment
Info - Fastboot dan arahan ADB
Artikel ini ialah susulan dari artikel berkenaan Bootloader Android Fastboot ialah mod debug atau nyahpijat pada peranti Android bagi melaksanakan arahan servis tertentu. Pernahkan anda melakukn kemaskini Android menggunakan aplikasi desktop seperti HTC Syn...

Post has attachment
Info - Android Bootloader - sususan berperingkat Android
Artikel ini menerangkan bagaimana sistem Android berfungsi secara berperingkat. Ini merangkumi struktur berupa gambaran susunan operasi Android selepas butang On dihidupkan. Bootloader Bootloader ialah arahan bagi melaksanakan fungsi
menghidupkan sesuatu sy...

Post has attachment
Reviu Aplikasi - GT Photo Recovery
Alamak, semua gambar dalam telefon pintar saya hilang ! inilah keluhan pertama dari komentar pelawat artikel terdahulu, pembaca hilang arah selepas kehilangan gambar memori yg sangat berharga. Tak mengapa, kita boleh mencuba mendapatkan semula, Jom lihat ap...

Post has attachment
Reviu Aplikasi - Restore Images (Super Easy)
Restore Images (Super Easy) Selamat tahun baru, lama betul dah tak mengarang, Kita ada aplikasi yang menarik dari Playstore yang dikenali sebagai Restore Easy (Super Easy). Apakah fungsinya ? Ia boleh mebuat imbasan bagi mendapatkan gambar foto yang hilang ...

A misleading Google Doodle ?
once you click the doodle the result convince Lucy as an early human ancestry, but the fact is theyre NOT belong in human tree

"ADIEU, LUCY"
Scientific findings have shown that evolutionist hypotheses regarding "Lucy," the best-known specimen of the class Australopithecus, are quite groundless. In its February 1999 issue, the famous French magazine Science et Vie admitted this under the headline "Adieu, Lucy" and agreed that Australopithecus couldnot be regarded as an ancestor of man.

Isabelle Bourdial, "Adieu Lucy,"
Science et Vie, May 1999, No. 980, pp. 52-62. 2009-08-15 17:25:21 "

#evolutionist #fiction

Post has attachment
"Lailatul'qadr"

Do you stay for Him?

Calligraph using my finger 
Edited within ipad air only :)



#lailatulqadr #calligraphy   #islam   #1000month
Photo

Make a movie with Eiji Tsuburaya! #GoogleDoodle
Wait while more posts are being loaded