Profile cover photo
Profile photo
NLP Macedonia - Center for Business Psychology SEE
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Модул 1 ќе се одвива на 13, 14 и 15 Септември! Сите информации можете да ги добиете на следниот линк или пак ве охрабруваме да ни се јавите на +389 2 61 44 875 и +389 78 225 297
Add a comment...

Што е НЛП ? НЛП е акроним од Невро-лингвистичко програмирање што претставува многу моќен концепт кој е фокусиран на резултати. Неговата примена се однесува во личниот развој на индивидуите или пак пронаоѓа одлична примена во бизнис организациите.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded