Profile cover photo
Profile photo
Raluca Dobrovolschi
38 followers -
Află mai multe despre felul în care imaginea pe care o avem vorbește DESPRE și PENTRU noi, pe http://ralucadobrovolschi.ro/ - o resursă de informatii teoretice si practice, ce tratează cele trei elemente esentiale ale imaginii: discursul, comportamentul si aspectul fizic.
Află mai multe despre felul în care imaginea pe care o avem vorbește DESPRE și PENTRU noi, pe http://ralucadobrovolschi.ro/ - o resursă de informatii teoretice si practice, ce tratează cele trei elemente esentiale ale imaginii: discursul, comportamentul si aspectul fizic.

38 followers
About
Raluca's posts

Post has attachment
Încercăm să ne descoperim stilul personal nu pentru a răspunde vreunei cerințe a modei sau pentru a fi în tendințe, ci pentru a ne face diminețile mai ușoare, pentru a cheltui mai cu folos bugetul pentru haine, pentru a ne exprima în exterior întocmai cum suntem la interior, pentru a face ordine în garderobă, pentru a face cumpărături cu ușurință și încredere și din zeci de alte motive care țin de calitatea vieții. Primii pași sunt grei? Eu vă propun 9 și simpli:
http://ralucadobrovolschi.ro/9-pasi-pentru-ti-descoperi-stilul-personal/

Post has attachment
Am aflat că, în materie de cosmetice, nu tot ceea ce este natural este benefic, după cum nu tot ceea ce este sintetic dăunează. Arsenicul și mercurul sunt ingrediente naturale, dar nu mi le doresc în apropierea corpului.
Mai întâi mă informez dacă ingredientele sunt benefice sau dăunătoare pielii și doar odată ce au trecut de acest filtru, mă interesează dacă sunt naturale, organice sau sintetice.
http://ralucadobrovolschi.ro/cumpar-cosmetice-naturale-organice-sau-sintetice/


Post has attachment
Yves Saint Laurent și-ar fi dorit să-i inventeze pentru expresivitatea, simplitatea și sex-appeal-ul lor, noi ne dorim să-i purtăm din aceleași motive, așa că alegeți perechea perfectă și bucurați-vă de ceea ce pot face pentru corpul și starea voastră de spirit!
http://ralucadobrovolschi.ro/cinci-modele-de-jeansi/

Post has attachment
Ianuarie. E frig demult și totuși frigul abia acum începe. Neplăcută constatare pentru o zi în care trebuie să te extragi din pat la o oră mult mai matinală decât ai vrea (trezirile după vacanță sunt ceeele mai grele!), după care să alegi, pe lângă un număr considerabil de alte articole vestimentare șiiii o...căciulă, beretă, pălărie, fes, turban? 🤔
Odată ce ne decidem, însă, nu ne mai rămâne decât să ținem capul sus și zâmbetul larg pentru tot ceea ce ne așteaptă bun în 2017!
http://ralucadobrovolschi.ro/capul-sus-bine-acoperit/

Post has attachment
Îți dorești o garderobă eficientă care să-ți placă mai mult de un sezon? Vrei să-ți poți compune un look coerent cu ajutorul accesoriilor? Ți-ar plăcea să știi care sunt culorile care îți subliniază frumusețea naturală? Ai vrea să cunoști diferența între white tie și cocktail attire, smart și business casual sau alte coduri și contexte vestimentare?
"Declarații de Stil" îți oferă instrumentele necesare pentru a stăpâni toate aceste concepte care, împreună, formează imaginea ta, ceea ce spui atunci când nu vorbești.
Între 14 Octombrie și 11 Noiembrie, în fiecare vineri, între 19:00 și 21:00.
Detalii: http://ralucadobrovolschi.ro/declaratii-de-stil-curs-imagine-personala/

Post has attachment
Am încetat să cumpăr (sau nu am cumpărat niciodată), lucruri a căror utilitate nu justifică spațiul pe care îl ocupă, timpul pe care îl petrec întreținându-le sau banii pe care îi plătesc pentru ele, ori sunt de-a dreptul nocive pentru spațiul în care trăiesc și, în mod direct, pentru sănătatea mea: balsam de rufe, deodorant de cameră, odorizant de toaletă, lumânări parfumate, feliatoare de brânzeturi, foarfece de verdețuri, storcătoare, mixere, instrumente de curățat fructe și legume, cărți tipărite, și multe altele.
http://ralucadobrovolschi.ro/lucruri-pe-care-am-incetat-sa-le-cumpar/

Post has attachment
Acum câțiva ani, când încă mi se părea important să ating anumite obiective, care nici măcar nu erau ale mele, să urmez o traiectorie pre-trasată, și sufeream de fear-of-missing-out,  teama de a nu bifa toate locurile, activitățile cool și pe care le făcea toată lumea (care sunt, de fapt, orice, mai puțin cool), trăiam doar cu gândul la următoarea vacanță, următorul weekend, următoare vară. Totul era doar o mare așteptare până la momentul perfect. De când am încetat să merg cu valul, să mă ascult și să fac ceea ce EU vreau,  lucrurile s-au aranjat de la sine și mi s-a deschis o lume întreagă de posibilități: acum îmi plac și zilele de luni și serile de Noiembrie, și chiar trezitul de dimineață.

Post has attachment
Cum ajungi sus, pe munte și nu numai? Cu determinare, plăcere în ceea ce faci, dar desigur, și cu hainele potrivite! 👆 Up, please!
http://ralucadobrovolschi.ro/echipamentul-preferat-de-munte/

Post has attachment
Oricine poate susține ani de-a rândul aceeași tunsoare, aceeași culoare de lac de unghii, aceleași croieli, fără a arăta depășit sau neglijent, face o declarație foarte puternică de siguranță, control, hotărâre, caracteristici care, dincolo de alegerile vestimentare, mi se par foarte sexy, atât la o femeie, cât și la un bărbat.
http://ralucadobrovolschi.ro/semnatura-stilistica/

Post has attachment
În afara cazului în care ne autoconvingem să petrecem vara în vreun fel de body suit, în mod inevitabil, părți ale sutienului vor fi expuse.  Prin urmare, dacă ne place să purtăm rochii și topuri cu spatele gol, decupate pe laterale, decoltate, cu umerii goi, transparente, dantelate, ar fi o idee bună să ne și exersăm dexteritatea în a compune perechea perfectă între acestea și sutienul  aflat pe dedesubt.
http://ralucadobrovolschi.ro/bluza-si-sutienul-cand-fac-perechea-perfecta/
Wait while more posts are being loaded