Profile cover photo
Profile photo
imm hassan
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
Kak imm ade buat hashtag #FlatlayOfTheDay, so pagi2 di saat cahaya matahari memancar indah, kak imm gigih la amek gambar flatlay produk hihi. Minggu ni kita guna bunga kat laman sebagai props. Yeaayy kite dah ade dua pasu bunga baru hewhewhew…

Post has attachment
Kalau korang nak tahu, sebenarnya most of masalah2 kulit kita (jerawat,black/whitehead,kulit berminyak/kering,kulit kusam,pori terbuka dan sebagainya) boleh diatasi dengan mudah. Caranya ialah dengan MENGAMALKAN CARA MENCUCI MUKA DENGAN BETUL. Jom kita…

Post has attachment
Kak imm sangat inspired dengan usaha wanita ini turunkan berat badan sebanyak 10 kilo sebulan tanpa ubat atau supplement. Mesti perlukan usaha gigih dan disiplin yang tinggi. Jom kita baca sharing dari tuan punya badan iaitu cik Alia Amira Rohadi. (Kak…

Post has attachment
Selamat Datang Ke Dunia Shaklee Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi no 1 di Amerika Syarikat. Pada tahun.1915, pengasas Shaklee iaitu Dr Forrest C. Shaklee memformulasi vitamin vitalized (kini dikenali sebagai Vitalea).  Pada tahun 1956, Shaklee…

Post has attachment
Nak clear storage hp tiba2 ternampak gambar anak2 masa diorang buat program solat kat tadika. Huhu cute sangat. Program solat ni diorang buat gabungan dengan dua tadika perpaduan lain, tak ingat la pulak nama tadika lagi dua tu. Hari sebelum kejadian…

Post has attachment
Haritu ade janji nak bagi tips rose sentiasa berbunga, tapi lupe la pulak hahaha. Sementara teringat dan tadi ade amek video cikVelvet tengah galak berpucuk baru, so mehla kite update. Okei, kalau nak rose berbunga kena buat camni, Bila bunga terakhir 1…

Post has attachment
Aku tak pernah set alarm bangun tidur. Selalunya pukul 5 pagi aku terjaga sendiri macam ade orang kejutkan. So aku akan terus bangun buat tahajjud. Jumaat malam aku merajuk dengan tok laki. Pagi sabtu tu aku tak kejutkan pun dia solat subuh. Dan pagi ahad…

Post has attachment
Assalamualaikum. Ahad minggu lepas berapa hb ye dah lupa, aichan jadi wakil kelas untuk ke program pintar kreatif tadika perpaduan daerah Kota Bharu. Bahasa senangnya pertandingan membaca la hihi. Actually aichan dah pandai membaca sebelum dia masuk…

Post has attachment
SET SUBUR YG MENAKJUBKAN Thn 1982 sya bkahwin dgn Hjh Zaradah d Adelaide Australia..slps balik haji 1988 beliau izinkn saya utk nikah lg demi dptkn zuriat…dgn Hjh Faezah pd thn 1989. Namun slps 5 thn dgn hjh Faezah kami lum d kurniakn cahaya mata.Tanya…

Post has attachment
Tertengok (lebih tepat terbaca) satu situasi di fb. A kawan B C kawan A B dan C tak kenal each other. A menyatakan pendapat/pendirian terhadap sesuatu. B tinggalkan komen wowww kerana pendirian A totally 180 degree berbeza dengannya dan tanpa disedari…
Wait while more posts are being loaded