Profile

Cover photo
Emma Marinie
57 followers|1,973,211 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Bulan 5 ni rancangan nya majlis tersebut akan berlangsung. Dan hari ni akak dah mula tempah itu ini untuk dia..Almaklum ini adalah majlis perkahwinan terkahir dalam keluarga akak. Adik bongsu ni dah 30an pun baru termu jodoh, alhamdulillah. Jom tengok apa yang ada dalam pikiran akak untuk majlis ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Last week kami jalan-jalan ke Empire Subang. Tujuannya nak beli hadiah hari lahir untuk Sarah Nuha. Biasalah kat situ kan ada Toy'rús. jadi lepaskan anak-anak melilau dalam tu cari apa yang mereka berkenan. Belum sampai ke Toy'rús, Hubby ajak singgah ke kedai Elektrik dalam tu...ahemmmmm..macam ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Salam to all blogger. Lama sungguh kak M dah masak-masak...dekat 6 bulan juga kot..bukan setakat tak masak.. blogging pon jarang sekali. Setiap bulan ada satu ke dua post aje. Sebab apa? Bukan malas tapi keadaan tangan yang merengsa kesakitannya. dah tua-tua ni baru nak kena penyakit ala ala ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Sebab The Body Shop Digemari Ramai
Antara semua jenama produk penjagaan
kulit, The Body Shop adalah salah satu jenama yang cukup popular dan anda
paling senang untuk temui di mana sahaja. Hampir semua pusat membeli-belah di
Malaysia menawarkan produk The Body Shop yang bukan sahaja boleh and...
 ·  Translate
Antara semua jenama produk penjagaan kulit, The Body Shop adalah salah satu jenama yang cukup popular dan anda paling senang untuk temui di mana sahaja. Hampir semua pusat membeli-belah di Malaysia menawarkan produk The Body Shop yang bukan sahaja boleh anda temui dalam set penjagaan badan, ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
4Life Loyalty Program
Do contact me to order
 ·  Translate
4LIFE (1) ad (1) Advert (70) Arabian Kitchen (1) Ayam (20) Biskut Raya (5) BUBUR (3) Cerita-ceriti (66) Churping (3) Daging (5) Decor (13) Dissert (3) FAMILY (77) Fashion (9) GA Kuiz (11) Gadjet Dapur (5) Ikan (18) Jalan-jalan (50) kek (24) KESIHATAN (21) Kuih (2) kuih-muih (9) LELONG (24) ...
1
Add a comment...
In her circles
45 people
Have her in circles
57 people
Aliah Zakaria's profile photo
untukmuhawa ganu's profile photo
Haya Najwa's profile photo
Aton Ismail's profile photo
Empayar Pemuda's profile photo
Khalidin Mat's profile photo
gomo merah's profile photo
Rachmat Tubagus's profile photo
raudz z's profile photo

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Goody For Wedding
Assalammualaikum Ada orang tu nak kawin tau. Happynya akak! Akak yang lagi excited dari orang yang nak kawin tu..kakakkakaka.  Bulan ni rancangan nya majlis tersebut akan berlangsung. Dan hari ni akak dah mula tempah itu ini untuk dia..Almaklum ini adalah m...
 ·  Translate
Bulan ni rancangan nya majlis tersebut akan berlangsung. Dan hari ni akak dah mula tempah itu ini untuk dia..Almaklum ini adalah majlis perkahwinan terkahir dalam keluarga akak. Adik bongsu ni dah 30an pun baru termu jodoh, alhamdulillah. Jom tengok apa yang ada dalam pikiran akak untuk majlis ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
My new IRON...Fantastic Philips
Last week kami jalan-jalan ke Empire Subang. Tujuannya nak beli hadiah hari lahir untuk Sarah Nuha. Biasalah kat situ kan ada Toy'rús. jadi lepaskan anak-anak melilau dalam tu cari apa yang mereka berkenan. Belum sampai ke Toy'rús, Hubby ajak singgah ke ked...
 ·  Translate
Last week kami jalan-jalan ke Empire Subang. Tujuannya nak beli hadiah hari lahir untuk Sarah Nuha. Biasalah kat situ kan ada Toy'rús. jadi lepaskan anak-anak melilau dalam tu cari apa yang mereka berkenan. Belum sampai ke Toy'rús, Hubby ajak singgah ke kedai Elektrik dalam tu...ahemmmmm..macam ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Dah lama tak masak masak........

 ·  Translate
4LIFE (2) ad (1) Advert (70) Arabian Kitchen (2) Ayam (21) Biskut Raya (5) BUBUR (3) Cerita-ceriti (66) Churping (3) Daging (5) Decor (13) Dissert (3) FAMILY (79) Fashion (9) GA Kuiz (11) Gadjet Dapur (5) Ikan (18) Jalan-jalan (50) kek (24) KESIHATAN (21) Kuih (2) kuih-muih (9) LELONG (24) ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Antara semua jenama produk penjagaan kulit, The Body Shop adalah salah satu jenama yang cukup popular dan anda paling senang untuk temui di mana sahaja. Hampir semua pusat membeli-belah di Malaysia menawarkan produk The Body Shop yang bukan sahaja boleh anda temui dalam set penjagaan badan, ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Birthday Bash Sarah Nuha
Assalammualaikum, Lamanya akak tak berkarya yer, Almaklum lah dek kesibukan masa ni, nak buka PC tu tak sempat. Apa-apa info semuanya di hand phone saja. baru baru ni kami meraikan sambutan ulang tahun kelahiran satusatunya anakanda perempuan kami Sarah Nuh...
 ·  Translate
baru baru ni kami meraikan sambutan ulang tahun kelahiran satusatunya anakanda perempuan kami Sarah Nuha yang ke 9. Alhamdulillah Nuha sihat seadanya, seirang anak yang baik, taat ibu bapa dan sentiasa menyenangkan ibu bapa. Untuk kali ni, mummy berbesar hati menyediakan kek istimewa buat Sarah ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
orchid

 ·  Translate
4LIFE (1) ad (1) Advert (70) Arabian Kitchen (1) Ayam (20) Biskut Raya (5) BUBUR (3) Cerita-ceriti (66) Churping (3) Daging (5) Decor (13) Dissert (3) FAMILY (77) Fashion (9) GA Kuiz (11) Gadjet Dapur (5) Ikan (18) Jalan-jalan (50) kek (24) KESIHATAN (21) Kuih (2) kuih-muih (9) LELONG (24) ...
1
Add a comment...
People
In her circles
45 people
Have her in circles
57 people
Aliah Zakaria's profile photo
untukmuhawa ganu's profile photo
Haya Najwa's profile photo
Aton Ismail's profile photo
Empayar Pemuda's profile photo
Khalidin Mat's profile photo
gomo merah's profile photo
Rachmat Tubagus's profile photo
raudz z's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
  • STRIKERS 1945-3
  • Clash of Clans