Profile

Cover photo
Emma Marinie
52 followers|1,911,380 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
orchid

 ·  Translate
4LIFE (1) ad (1) Advert (70) Arabian Kitchen (1) Ayam (20) Biskut Raya (5) BUBUR (3) Cerita-ceriti (66) Churping (3) Daging (5) Decor (13) Dissert (3) FAMILY (77) Fashion (9) GA Kuiz (11) Gadjet Dapur (5) Ikan (18) Jalan-jalan (50) kek (24) KESIHATAN (21) Kuih (2) kuih-muih (9) LELONG (24) ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Pek Baru Mendi dari Arabian Kitchen
Salam Disember rakan-rakan blogger. sungguh le lama kak M tak bersiaran. Almaklum keadaan kesibukan kerja hakiki memang tak dapat dielakkan. hari ni kak M just nak annouce pek baru dan harga baru Arabian kitchen. Harga baru dan pek baru ni sebenarnya dah be...
 ·  Translate
hari ni kak M just nak annouce pek baru dan harga baru Arabian kitchen. Harga baru dan pek baru ni sebenarnya dah berada di pasaran sejak Oktober 2015 lagi. Tapi kak M tak tersempat nak buat entri tentang perkara ini. Seperti biasa kalian boleh hubungi, sms atau WA kak M kalau nak beli.
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
SUP AYAM
Apa lagi makanan yang budak budak suka kalau bukan sup. Petang semalam kak M masak sup ayam untuk anak. Biasanya sup ayam ni memang anak-anak makan sampai habis...sup tu je dihirupnya macam minum kopi. Kali ni kak M buat sup yang sangat simple tapi tetap me...
 ·  Translate
Apa lagi makanan yang budak budak suka kalau bukan sup. Petang semalam kak M masak sup ayam untuk anak. Biasanya sup ayam ni memang anak-anak makan sampai habis...sup tu je dihirupnya macam minum kopi. Kali ni kak M buat sup yang sangat simple tapi tetap menarik. Macam biasa juga tetap kak M ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
New Price Released!.....From Arabian Kitchen
Assalammualaikum. Entri ni istimewa buat semua peminat Nasi Arab Mendhi dari Arabian Kitchen dan kepada semua pelanggan-pelanggan setia kak M yang tak pernah jemu untuk contact kak M nak beli pes nasi arab ni. Kak M sekadar ingin menyampai kan berita bahawa...
 ·  Translate
Entri ni istimewa buat semua peminat Nasi Arab Mendhi dari Arabian Kitchen dan kepada semua pelanggan-pelanggan setia kak M yang tak pernah jemu untuk contact kak M nak beli pes nasi arab ni. Kak M sekadar ingin menyampai kan berita bahawa Pes nasi arab Mendhi ni akan naik harga.
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Kegilaan Apakah ini..Sungah Buloh?
Huh, apa yang ada di Sungai Buloh? Apa lagi kalau bukan deretak tapak semai menjual pokok-pokok bunga. hah...ya ampun.....Kak M dan pokok memang tak dapat dipisahkan. Petang semalam Kak M hantar Nuha ke rumah kawan di Sunway Kayangan. its gegeirl time. Tak ...
 ·  Translate
Petang semalam Kak M hantar Nuha ke rumah kawan di Sunway Kayangan. its gegeirl time. Tak perlah asalkan dia happy, dok rumah pun macam tak der kawan. So jam 11.30am Nuha ke rumah Jasmine. Kak M nak ambil danish dari ruisyen pun masih awal sebab tuisyen habis jam 1.15 tengahari.
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Lets ZUMBA
Huhu satu pejabat terkezut bila tau ZUMBA...kih kih kih..akak pun macam tak percaya yang akak ZUMBA...hahahah.. Pagi tadi pejabat pula program GADIS..GAYA HIDUP SIHAT..hah gitu , jadi pepagi buta dan turun semua orang senama pagi. heheh...bukan le zumba san...
 ·  Translate
Pagi tadi pejabat pula program GADIS..GAYA HIDUP SIHAT..hah gitu , jadi pepagi buta dan turun semua orang senama pagi. heheh...bukan le zumba sangat adalah beberapa tarian ringkat yang diadakan macam salsa dan poco poco. Tapi jujurnya memang best.. memercik peluh memabasahi tubuh..gitu. dalam 1 ...
1
Add a comment...
Have her in circles
52 people
MUZAHRI PACIFIC's profile photo
Nurmujahidah Ismail's profile photo
Ari Yo's profile photo
cyda yusof's profile photo
BaNu Syah's profile photo
Putera Remaja's profile photo
untukmuhawa ganu's profile photo
Cik Fai's profile photo
Aqu Farysa's profile photo

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Happy Birthday dear hubby
Happy Birthday Dear Hubby! Awal pagi lagi akak bangun berkarya. Happy hari ni tengok hubby bangun dalam keadaan sihat walafiat. Hari ni En Hubby dah genap 39 tahun. Kira pra-4 series gitu. Syukur ke hadrat ialahi Allah berikan beliau kesiahatan yang baik, d...
 ·  Translate
Awal pagi lagi akak bangun berkarya. Happy hari ni tengok hubby bangun dalam keadaan sihat walafiat. Hari ni En Hubby dah genap 39 tahun. Kira pra-4 series gitu. Syukur ke hadrat ialahi Allah berikan beliau kesiahatan yang baik, di murahkan reseki dan dikurnaiakan kebahagian berpanjangan.
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Apa lagi makanan yang budak budak suka kalau bukan sup. Petang semalam kak M masak sup ayam untuk anak. Biasanya sup ayam ni memang anak-anak makan sampai habis...sup tu je dihirupnya macam minum kopi. Kali ni kak M buat sup yang sangat simple tapi tetap menarik. Macam biasa juga tetap kak M ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Kari Kepala Ikan
Kak M dan famili memang suka menu kari ni. segala jenis kari memang habis ler kalau dihidangkan. Kari ikan, kari ayam, kari daing, kari telur atau kari udang dan sotong, semuanya memang laku. Harini pepagi buto kak M masak kari kelapa Ikan... haha ikan apa?...
 ·  Translate
Harini pepagi buto kak M masak kari kelapa Ikan... haha ikan apa? Ikan Salmon dek non... Kelmarin ke Pasaraya Giant jumpa kepala ikan salmon, maka akak beli lah sebab memang dah rancang nak masak kari kepala ikan. Akak tak der resepi yang special untuk kari kepala ikan ikan.
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Pagi tadi pejabat pula program GADIS..GAYA HIDUP SIHAT..hah gitu , jadi pepagi buta dan turun semua orang senama pagi. heheh...bukan le zumba sangat adalah beberapa tarian ringkat yang diadakan macam salsa dan poco poco. Tapi jujurnya memang best.. memercik peluh memabasahi tubuh..gitu. dalam 1 ...
1
Add a comment...

Emma Marinie

Shared publicly  - 
 
Minggu ni memang minggu yang sangat meletihkan. Kena pegi team building di Felda Residence Trolak. Memang berat hati nak pergi. nak tinggalkan anak-anak. Nak pulak ada jemputan Open House lagi...aduhhh tapi dan kena pergi maka akak redho aje lah. Aktiviti selama tiga hari ni menag sangat-sangat ...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
52 people
MUZAHRI PACIFIC's profile photo
Nurmujahidah Ismail's profile photo
Ari Yo's profile photo
cyda yusof's profile photo
BaNu Syah's profile photo
Putera Remaja's profile photo
untukmuhawa ganu's profile photo
Cik Fai's profile photo
Aqu Farysa's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
  • STRIKERS 1945-3
  • Clash of Clans