Profile cover photo
Profile photo
Mishh Nana
2 followers -
aiskrim coklat idamanku :D
aiskrim coklat idamanku :D

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Wedding Reception Part I
Assalamualaikum... Sebelom ni aku dah upload kan gambar bertunang, terlupa pulak nak letak gambar kawen. Aku akad nikah aritu 09.12.2015 sebab taknak la buat sekali wedding nanti serabut pulak nak kena tukar baju lah, cacat mekap i uolls!  hikhikk. Tapi say...

Post has attachment
E-Day Part II
Assalamualaikum.. Sebenarnya aku nak mintak maaf sangat sebab aku lambat tunaikan janji aku. Aku cakap nak letak gambar dekat Eday Part II ni. Berbulan-bukan aku perkasamkan blog ni. hehe Bukan apa , aku sibuk sangat prepare hal wedding aku tu . penat mak t...

Post has attachment
E-Day !
Assalamualaikum.. Err taktau nak mukadimah macam mana hari ni. Sebab dah lama sangat tangan tak menaip. Otak pon dah krem (padahal tak pikir apa-apa pung!) haha! Tak sangka pejam celik dah nak masuk tahun baru dah. Azam tahun lepas pun aku tak settle lagi d...

Post has attachment
Takdir ALLAH Penentu Segalanya

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kawen-Kawen 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded