Profile cover photo
Profile photo
Aimi Muhamad
632 followers -
A simple girl with a simple love.
A simple girl with a simple love.

632 followers
About
Aimi's posts

Post has attachment
My new chat friend :cimb eva
Assalamualaikum Since dok berbisnes lanii update sikit la-download apps online banking. Senang nak view customer transfer duit. Hari tau download apps cimb eva.  Senang je main chat je dengan eva ni kalau nak topup, dan bayar bil. Jakun. Teruja dengan si ev...

Post has attachment
Gelagat dua beradik
Throwback 31 March 2017 Ibu masak tiub besikal untuk anak2 hari ni. Siap makan pakat menggelumpur kat bakul mainan.  Hat abang elok main kat bawah, heroin ibu gop sokmo buat benda out of the box.😅😅😅 Lantok situ,pandai masuk pandai keluar la dikk oiii... ...

Post has attachment
Set Dapur Memasak Mainan Untuk Nur Aisyah Tasnim
Assalamualaikum. Teruja tahun ni dua anak terus sambut birthday pada bulan sama atau lebih tepat selang sehari je birthday diorang. Dari tahun lepas ibu excited plan untuk buat birthday party untuk diorang berdua ni. Siap fikir tema, nak booking kek dah dar...

Post has attachment
Roti bunga
06.04.17, dalam kereta. Thaqif: atok.nak roti bunga.(tunjuk depan) Ibu: roti bunga? Atok: mana ada roti bunga. Thaqif : adalah roti bunga. Ibu :ni ke? Thaqif : yelah. Roti bunga. Korang tahu ke roti bunga macam mana?  👇👇👇 . . . . . . . . . . . . . .

Post has attachment
kembali pada Drypers
Assalamualaikum... Muahahaha... Kemain aritu buat entri mencurangi drypers. Sekali takdan setengah tahun balik semula kat Drypers sebab jenuh nak pergi supermarket shopping diapers tiap-tiap bulan.  Drypers je yang paling mudah beli online pastu saiz tu sed...

Post has attachment
Churros Mudah dan Sedap Sebagai Kudapan Anak-Anak
Assalamualaikum. Si anak dara- Aisyah, walaupun baru 11 bulan tapi memang macam dah besar sangat, tak makan dah bubur, segala puree tu. Pfff... Ibu pun nanhado dah semangat berbekalkan dia lagi. Makan macam orang besar je, nasi biji berlauk ikan, ayam,sayur...

Post has attachment
Lazada Malaysia Blogger Contest
Assalamualaikum... Sempena 5 tahun Lazada, Lazada buat contest untuk para blogger. Sebagai pembeli tegar di Lazada Malaysia, haruslah Aimi rebut peluang untuk sertai juga contest ini. Tapi sebelum tu, nak ucap Happy birthday  LAZADA MALAYSIA !!!!! a. What d...

Post has attachment
Uyul Rosli 1st Giveaway
Assalamualaikum  SENARAI HADIAH:  3 X 100PCS Name Card  (T&C) 2 X RM10 Topup 2 X RM5 Topup Pemenang akan dipilih melalui random.org dan akan diumumkan pada  28 Mac 2017 (Selasa). Jom join samaa...

Post has attachment
MARCHING MARCH GIVEAWAY
MARCHING MARCH GIVEAWAY MARCHING MARCH GIVEAWAY 10hb-30hb March 2017 JOIN MARCHING MARCH GIVEAWAY : 1. Tulis entry dengan tajuk MARCHING MARCH GIVEAWAY 2. ikuti syarat lain seperti entry SINI . 3. Letakkan link entry korang di SINI .

Post has attachment
Nur Aisyah Tasnim turning 10month today
Assalamualaikum... Official 10month old today! 8kg sudah. Ibu kemain bersorak yeay naik berat anak ibu 200g arinie... Sekali nurse kata sikitnya naik berat dia. 😅😅😅 Pulak.bulan lepas nurse kata naik  100g pun xpe,janji berat tambah je. Apa2 jelah.asalkan...
Wait while more posts are being loaded