Profile

Cover photo
Freo, gewoon over lenen
21 followers|109,352 views
AboutPostsPhotosVideos
Story
Tagline
Kredietverstrekker, persoonlijke lening, doorlopend krediet
Introduction

Wat ons betreft is lenen de gewoonste zaak van de wereld. Lenen is zo oud als de mensheid. Bedrijven lenen om te groeien. Mensen om te studeren. Of om een huis te kopen. En als de suiker op is, haalt u een kopje bij de buren en brengt u het de volgende dag weer terug. Uw leven aangenamer maken op de momenten dat het ertoe doet.

In onze visie kan lenen u helpen een onafhankelijk leven te leiden. Dat lijkt misschien een tegenstelling, maar is het juist niet. Want: hoe zou het leven eruit zien zónder consumptief krediet? U zou familie of vrienden moeten vragen bij te springen of met de trein moeten blijven reizen ondanks die vurige autowens.

Lenen maakt u onafhankelijk. Én maakt het mogelijk direct in te spelen op een (onvoorzien) moment in uw leven, waarvoor u financiële middelen nodig heeft. Daarboven vinden we het belangrijk ervoor te zorgen dat klanten niet alsnog afhankelijk worden van de lening of van ons als kredietverstrekker. Immers, dan schieten we ons doel voorbij.

Dit kan met een lening van Freo. Wij zijn dan ook uitgeroepen tot beste kredietverstrekker van Nederland 2009 en 2010 (Independer.nl) en onderdeel van een van de grootste banken in Nederland, de Rabobank Groep. Maar we begrijpen heel goed dat het niet om ons gaat.

Het gaat om u. Om uw geluk. En dat geluk zit vaak in kleine dingen. Freo is er om dat geluk dichterbij te brengen tegen de laagst mogelijke kosten, met zo min mogelijk zorgen.

Links