Profile cover photo
Profile photo
Syazana Zainn
1,818 followers -
just be me :)
just be me :)

1,818 followers
About
Posts

Post has attachment
ITINERARY | SIEM REAP, CAMBODIA for 4D3N
SIEM REAP, CAMBODIA 22/05/17 to 25/05/17 (4D3N) sunrise at Angkor Wat 23/05/2017 Notes: FYI, Cambodia using USD ye. Ada juga guna
currency derang tapi hanya untuk cents sahaja. Korang kena hati-hati sikit bila
derang bagi dalam riel (duit Cambodia). Kira be...

Post has attachment
ITINERARY | Kundasang & Kota Kinabalu for 7 days!
Assalamualaikum and hye guys! For those yang dok bertanya budget dan itinerary my  last week trip boleh refer di bawah.  Btw, trip kali ni kami bertujuh (7) ye semuanya gegadis Kira aku dengan 2 cousins dan juga kawan cousins aku si Wayda tu Mula-mula ingat...

Post has attachment
ITINERARY | Seoul & Busan for 10 days!

Post has attachment
ITINERARY | Seoul & Busan for 10 days!
Salam and hey guys! Kindly check-out my itinerary for my
backpacking trip to Seoul & Busan  from 22-August-2016 until
31-August-2016 Guess what, we can manage to use only
RM2K for 10days plus include buying the souvenirs and I did have sikit
baki duit okay ...

Post has attachment
KRABI | Day 2 - Island Hoping ( 4 Island Tour )
Day 2 : Part 1 eyyy! jumping! Aonang Beach via: @ itsmesyazana Pepagi aku dah bangun untuk next trip  kitorang dah book pakej tour 4 island mula-mula nak book tour ke 7 island tapi fikir-fikir balik rasa letih pula nanti mujur pilih 4 island je tu pun rasa ...

Post has attachment
KRABI | Day 1 : Part 3 ( Sightseeing Aonang )
p/s: berkurun lama dah balik holiday, baru nak update cerita dah basi haha Day 1 : Part 3 Sightseeing Aonang at night. Kitorang ingat nak jelajah Pekan Aonang waktu malam Tetiba hujan lebat Frust betul rasanya Tak dapat nak rasa makan-makan street food So k...

Balik holiday dah berbulan, baru teringat belum publish. Hewhew
Day 2 sampai Day 4 pun belum siap taip. Nak edit gambar? Lagilah malas -_-
 
Day 1 | Part 1: Hostel
http://erynsyaze.blogspot.my/2016/01/krabi-day-1-part-1-pak-up-hostel.html
 
Day 1 | Part 2 & 3: Emerald Pool, HotSpring, Aonang
http://erynsyaze.blogspot.my/2016/01/krabi-day-1-part-2-part-3-emerald-pool.html
 
Looking for budget and itinerary? Check this out.
http://erynsyaze.blogspot.my/2015/12/itinerary-krabi.html
 
 

Post has attachment
KRABI | Day 1 : Part 2 - Part 3 ( Emerald Pool & Hot Spring + Sightseeing Aonang)
Day 1 : Part 2 entrance before entering the pool After
we arrived hostel, Around
9.00 a.m, kitorang terus ke Emerald Pool (Sa
Morakot) & Waterfall Hot Spring (Namtok Ron) Masya-Allah, lawa sangat Emerald Pool ni Air dia jernih sangat Siap boleh nampak ikan ...

Post has attachment
KRABI | Day 1 : Part 1 ( Pak-Up Hostel )
Day 1 : Part 1 Cool. Affordable. Cozy. via @itsmesyazana  credit | Pak-Up Hostel Dekat
Krabi kitorang stay kat Pak-Up Hostel Booking dengan Booking.com je, senang Book dulu, bayar waktu check-in Konsep
tempat ni macam hostel dan bilik dia mix dorm Actually
...

Post has attachment
Itinerary and budget to Krabi + Hatyai for 4 days and 3 nights bolehlah refer 1st entry ni dulu.
Wait while more posts are being loaded