Profile cover photo
Profile photo
The Budak Lonjong
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
MERANG SURIA COLLEGE (MSC) - THE FAMILIA '16
As – salam Today hari yang sangat berbeza nak dibandingkan dengan last 28 days ago.
bangun dari tidur, fikiran masing terbayang 2 kawan 2 . 28
hari yang penuh dengan suka duka, tawa ria and of course antara pengalaman yang
paling manis sepanjang 24 tahun hi...
Add a comment...

Post has attachment
THROWBACK- KAMI ENGINEER PON RETI MASAK!
salam!  dedulu, masa time ak 2nd yr, kami roommate slalu msk sekali. kengkonon nk jimat belanja dr mkn kt kafe. 1st day, lps beli rice cooker smngt ofkos berkobar2 nk msk setiap saat dan waktu. xlyn dh mkn kt kafe. kahkah.   sbb ad rice cooker tu jugak, kam...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI ROTI SARANG LEBAH - GEBUS & ENAK
Rasenya mostly dh familiar dgn roti sarang lebah kan? mase roti tuu tengah HOT di pasaran, aku sempat laa merasa sebab classmate aku ada jual. 1 bekas bulat tu, dalam RM 5.50. for me, sgt xberbaloi sbb sikit sgt. hahaha. so, instead of buying it, whyy lerr ...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI ROTI SARANG LEBAH - GEBUS & ENAK
Rasenya mostly dh familiar dgn roti sarang lebah kan? mase roti tuu tengah HOT di pasaran, aku sempat laa merasa sebab classmate aku ada jual. 1 bekas bulat tu, dalam RM 5.50. for me, sgt xberbaloi sbb sikit sgt. hahaha. so, instead of buying it, whyy lerr ...
Add a comment...

Post has attachment
OH MY NUFFNANG
ak start blogging since 2011 tp smpai skang pon, xberapa nk aktif sbnr nya. sbb ak ni jenis ikot mood & kelapangan. nama pon full time student so focus mainly for studying for sure. dalam malas2, ada la jugakk income seciput dr nuffnang. nak compare ngan or...
Add a comment...

Post has attachment
Favoritas!
talking bout penyanyi ni kan, i have my own choices. ad yg local & international. & mostly ak suka penyanyi pompuan sbb suara lebih lemak merdu dan sedap.  local 1. Siti Nurhaliza She's my ultimate fav dr dulu lg. suara dia sedap, lemak merdu. Lgu pun best2...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Arab Taman Pekaka
dalam 23 tahun hidup ni, boleh bilang ngan jari aku celebrate birthday. Family aku bukan jenis yg mcm tu sbnr nyaa. memasing mcm malu nk wish. dh besar2 ni baru tak rasa segan nak wish birthday semua. hahha. ayat kemain syg menyayang bgaii tp hakikat mmg sa...
Add a comment...

Post has attachment
LAKSA & ABC MURAH!!!!!
last few days, lps hbs lab ak ngan kwn 3 org p lunch kt KEDAI KAK NA. memasing dah lapar sgt mse tuu, tgk menu mcm nak order semua jeee sbb mcm sedap & murahhh. nafsuu betoll! haha. dalam harga brg2 naik, kedai dia still maintain harga murah ok. dah laa mur...
Add a comment...

Post has attachment
GOD'S MAGICAL TOUCH
ak tahu ramai kot yg kalau tension je, tetibe je nak makan benda mahal, shopping atau tak pon p vacation mana2. tu antara contoh common habits yg org buat kalo tension.  & aku plak suka tenangkan & redakan kecamuk perasaan dgn being alone and get myself con...
Add a comment...

Post has attachment
POLYMER NIGHT IS BACK!
DARI PIHAK PENAJA: Assalamualaikum and Hi, [Polymer Night: Bollywood Fiesta] Polymer Night is an annual event conducted by Polymer Engineering 3rd year students for everyone related with USM Polymer Engineering. So, we would like to cordially invite everyon...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded