Profile cover photo
Profile photo
Nurizan Ahmad
279 followers -
LadyKrafts
LadyKrafts

279 followers
About
Nurizan's posts

Post has attachment
Jubah Kanak-Kanak AbayaKids
Photo

Post has attachment
Izan ada buat channel khas untuk memudahkan anda semua yang berminat nak dapatkan koleksi jubah bayi & kanak-kanak abayakids.
.
Boleh jenjalan lihat koleksi ready stock, saiz ukuran dan jugak warna yang available untuk ditempah.
.
Koleksi yang ada diskaun pun izan ada update dalam channel. Jemput join reramai. Terima kasih 😉

https://t.me/jubahkidsdotmy

Separuh jiwa ku hilang.. 😂
Bila ibu takde kat umah ni, takde selera pulak nak makan.. nak masak pun malas.. dah biasa selalu masak tuk ibu, makan ngan ibu, borak ngan ibu.. macamnalah agaknye bila ibu dijemput Allah suatu hari nanti..
.
#sayangibu
#menghitunghari

Post has attachment
Kurta Kanak-Kanak
.
Nak stylo macam #hafiey ? Yes, adik Nik Adam Nika pakai koleksi Kurta with Pelikat Pants #darwishrichdesign dalam #suamikupalingsweet tu 💕
.
.
Confirmlahh anak HAPPY bergaya SELESA, Insya Allah. Jangan mommy ngn daddy je nak bergaya. Anak boboi pun nak juga merasa jugak. hihi.
.
.
Tak yah risau kalau anak lasak & active. Anak bam bam sado. Semua koleksi yang sesuai kami ada. Kurta STYLO SELESA utk si MANJA.
.
Whats App izan +6013-6783854 & follow IG @izan_ladykrafts
Photo

Post has attachment
Jangan terperanjat bil air melambung.

Post has attachment
PEMBAHAUAN DEPOSIT SAJ
Salam semua rakan-rakan izan. Sihat ke?. pejam celik sekejap je dah  masuk bulan Mac kan. Macamana progress azam 2017? berapa persen dan laksanakan? fikir-fikirkan lah ye.. hihi.. Izan baru balik dari Seminar Terapi Instagram (TIJM) Bangi baru-baru ni. Samp...

Post has attachment
Littele Gentleman kemeja kanak-kanak Darwish Rich Design. Adik pun nak segak macam papa jugak. 😎
.
5 warna pilihan menarik fabrik terbaik. Nak tahu lebih lanjut WhatsApp #LG ke +6013-6783854
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Snek Batang Buruk #DahanRapuhLetopz
Salam semua sahabat izan.  Pejam celik pejam celik kejap je dah nak masuk 2017. Sedih rasa nak tinggalkan 2016. Macam-macam dah berlaku sepanjang tahun ni. Suka duka terluka masam manis.  Ok ok, dah tengok ke belum kalender 2017 raya puasa jatuh bulan berap...

Post has attachment
Tunaikan Janji
Salam semua.. Izan baru je tukar address blog ni dari prettyiz.blogspot kepada nurizanahmad.blogspot. Ada sesiapa perasan tak?.hihi.. Kenapa tukar? Tak takut trafic kurang ke?. Izan tukar sebab izan dalam perancangan nak bina Personal Branding. Ok ok. Izan ...
Wait while more posts are being loaded