Profile cover photo
Profile photo
Design & Interior bvba
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Kan je een stukske zagen? Ben je een pietje precies? Vind je dat een topproduct zichzelf verkoopt? Dan hebben we goed nieuws. We zijn op zoek naar collega's met een passie voor interieur en vakmanschap. Grijp je kans. Solliciteer nu!
Add a comment...

Post has attachment
Flexibiliteit en snelheid zijn voor ons geen holle woorden. Met een krappe deadline van slechts drie weken kreeg Princess Blue een nieuw interieur op maat. Afgewerkt tot in de puntjes.

De herinrichting moest op drie weken tijd gerealiseerd worden. Geen sinecure. Maar dankzij een goede planning en uitstekende communicatie tussen alle partners voorzagen we het volledige interieur van maatwerk. De winkel in de buurt van de Antwerpse Meir kreeg nieuwe wanden, kasten op maat en rekken met hoogglans uit zwart gelakt staal. Het uniek gedesignde marmeren kassameubel werd samen met natuursteenspecialist Van Den Weghe uitgewerkt.

Concept door www.lenevanlook.be

www.princess.eu
www.vandenweghe.be
Add a comment...

Post has attachment
Deze keuken weerspiegelt de filosofie van Design & Interior. Een prachtig resultaat, hoog aangeschreven qua vakmanschap en afwerking.
Een rustieke combikeuken op maat, uit gefineerde eik met lintzaagmotief.
Het werkblad (Blance Zeus Silestone) werd gemaakt in verstek, om de belijning te benadrukken.De ovenwand werd zonder paslatten in de gyproc-wand ingewerkt. Ook de vrijstaande koelkast werd in de maatwerkwand verwerkt.
Add a comment...

Post has attachment
Deze villa in Rotselaar werd in twee maanden verbouwd. Extra moeilijkheid: de werken begonnen één week voor het traditionele bouwverlof. Een goede voorbereiding, planning en communicatie tussen de bouwpartners was dus cruciaal om alle fases naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Design & Interior verzorgde de binnenafwerking en interieurinrichting. Keuken en badkamer kregen maatwerk uit gefineerde eik en marmeren tabletten.De dressing - annex slaapkamer werd voorzien van à la carte dressingkasten, lambrisering, pivotdeur en een feilloos weggewerkte blokdeur. Ook kwam er een nieuwe laag voor de parketvloer en een smeedijzeren balustrade voor de trap, die ter plaatse zwart werd afgelakt.
Add a comment...

Post has attachment
Aan de Belgische kust realiseerden we de totale inrichting van een appartement op de zesde verdieping. Het werd een prachtige combinatie van materialen en naadloze overgangen tussen de verschillende ruimtes. Het maatwerk voor de keuken loopt door vanaf het raam dat uitkijkt over de zee tot aan de achtergevel, gericht naar het binnenland. En werd in één stuk geplaatst.

Om het geheel tijdloos te maken gebruikten we zoveel mogelijk natuurproducten zoals eik en marmer. Ingewerkte blinde deuren in badkamer en toilet doen het appartement een pak ruimer aanvoelen. Maatwerk zorgt hier voor echte meerwaarde.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded