Profile cover photo
Profile photo
CeritaEana Aziz
5 followers -
Eana Health Hutch
Eana Health Hutch

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Kentut Vagina - Normal ke tak normal?
Assalammualaikum wbt. Korang familiar tak dengan kentut vagina ni? Saya sangat-sangat familiar. Seba saya selalu dengar pasal bende ni waktu berpantang. Memang sealu dengar waktu berpantang kna jaga betul-betul supaya tak terjadi kentut vagina ni. Selepas m...

Post has attachment
Penawar Kencing Tikus Dengan Meningkatkan Imun
Assalammualaikum wbt. Dulu, susah nak dengar tentang penyakit kencing tikus ni. Tapi makin lama penyakit kencing tikus dah seperti penyakit denggi. Selalu dengar orang kena. Dan sedihnya sampai boleh membawa maut. Kejadian ini menunjukkan bahawa negara kita...

Post has attachment
Kenali Pengasas Vitamin Pertama Di Dunia | Dr. Forrest C. Shaklee
Assalammualaikum wbt. Korang semua pernah dengar Vitamin Shaklee?. Korang pernah tengok produk Shaklee? Korang sedang makan Shaklee? Kalau ya, tahu tak korang yang sebenarnya Shaklee ni nama orang? Hahaha. Mesti ramai tak tahu kan. Yelah, 2 tahun lepas masa...

Post has attachment
Kenapa Akhirnya Saya Memilih Shaklee Daripada Business Lain Part 2
Assalammualaikum wbt. Post ini adalah sambungan dari artikel kenapa akhirnya saya memilih Shaklee daripada business lain part 1. Anda boleh membacanya di SINI . Baiklah, sekarang saya akan terangkan apakah kriteria-kretia dalam Shaklee yang membuat saya jat...

Post has attachment
Kenapa Akhirnya Saya Memilih Untuk Bersama Shaklee Daripada Business Lain
Assalammualaikum wbt. Post ini adalah kesinambungan cerita dari post cabaran menjadi wanita bekerjaya masa kini . Klik di SINI untuk membaca. Baiklah kita bersambung.  Kenapa akhirnya saya memilih untuk bersama Shaklee daripada business lain?  Saya sebenarn...

Post has attachment
Cabaran Menjadi Wanita Bekerjaya Masa Kini
Assalammualaikum wbt. Masa kecil dulu, tak kira anak lelaki atau perempuan, pasti mak akan nasihat, belajar rajin-rajin, nanti dapat kerja baik-baik, gaji besar . Tak macam ibu dan ayah. Semua parents pun akan nasihat macam tu kan. Sebab masa waktu 90an tu,...

Post has attachment
#1 Info Tentang Petua Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Pasti Berkesan.
Assalammualaikum wbt. Sapa yang pernah kena chicken pox waktu dah besar mesti tahu seksanya macam mana kan. Blister merah tu, sekali pecah, mak aih, pedihnya tuhan je la yang tahu. Dah la nak kena ambil wudhuk waktu nak solat, sekali kena air, rasa nak melo...

Post has attachment
7 Petua Nenek Untuk Merawat Penyakit Cacar Air / Chicken Pox Pada Bayi Dan Kanak-kanak.
Assalammualaikum wbt. Baru-baru ni anak kedua saya demam. So macam biasa la rutin demam kan. Bagi paracetamol. Pastikan suhu nya rendah. Tuam badan. Alhamdulillah. Redha la dalam 3 hari. Tapi hari ke 4, jeng jeng jeng. Naiklah bintik mrah pada seluruh badan...

Post has attachment
Berapakah Harga Set Berpantang Shaklee 2017?
Assalammualaikum wbt. Hai, nama Raihana .  Saya merupakan pengedar Shaklee  bebas yang sah di bawah naungan Shaklee Malaysia.  No ID saya  1220093 .  No tel saya 013-2907540 . Saya menawarkan khidmat penghantaran di sekitar kawasan Kuantan, Pahang . Tidak l...

Post has attachment
Set Berpantang Manakah Lebih Baik?
Assalammualaikum wbt. Mak-mak yang baca ni, mesti tengah tunggu hari nak bersalin kan?..Tahniah korang..Selamat menempuh proses bersalin dan menjadi mommy lepas ni okey. Pengalaman tu walaupun menakutkan tapi memang berbaloi sangat. Dalam menunggu hari ni, ...
Wait while more posts are being loaded