Profile cover photo
Profile photo
siti rahayu
159 followers -
Some People dream of succes... While others wake up and work hard at it.
Some People dream of succes... While others wake up and work hard at it.

159 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy Saturday..!!

#cousinWedding
Photo

Post has attachment
Assalamualaikum kawan-kawan semua 💖

Bertemu lagi kita dihari Jumaat yang indah dan barakah.
Terima kasih Ya Allah atas pinjaman nafas hari ini. .
Moga Allah bukakan segala pintu-pintu rezeki buat dan pintu-pintu kebaikan buat kita semua.
.
Di hari yang baik ini.
Sama-sama kita sedekahkan surah Al-Fatihah buat ibu dan ayah.
Buat suami / isteri,
Buat anak-anak,
Buat kawan-kawan,
Juga buat orang-orang yang disayangi yang telah pergi menghadap ilahi.
.
Akhir sekali sedekahkan senyuman paling manis dan paling ikhlasss ok.

#Assalamualaikum
#SalamJumaat
#Shaklee2u
Photo

Post has attachment
Sangat power serum youth ni 😍, 10x membantu untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit😱
.

Ia mempunyai 10x ganda kepekatan youth complex😱
.

Meremajakan kulit, Menghasilkan collagen & elastin, Kulit jadi gebu & berseri. .

Dan paling bestt serum ni menangani penuaan bukan saja di permukaan kulit tetapi sehingga di peringkat sel! 😱😱😱

mamayu
012-7925153
Photo

Post has attachment
Sangat power serum youth ni 😍, 10x membantu untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit😱
.

Ia mempunyai 10x ganda kepekatan youth complex😱
.

Meremajakan kulit, Menghasilkan collagen & elastin, Kulit jadi gebu & berseri. .

Dan paling bestt serum ni menangani penuaan bukan saja di permukaan kulit tetapi sehingga di peringkat sel! 😱😱😱

mamayu
012-7925153
Photo

Post has attachment
SEGARKAN SEMULA KULIT YANG KUSAM

Kulit kusam adalah satu keadaan yang agak tidak disukai orang semua orang, tak kira wanita atau lelaki.

YOUTH ACTIVATING SERUM
YOUTH™ Activating Serum mempunyai 10x kuasa aktif untuk memberikan langkah regenerasi kritikal kepada kulit.

Ia adalah campuran vitamin, polifenol, dan YOUTH Complex Shaklee bagi menyokong penghasilan kolagen dan pembaharuan kulit di peringkat sel.

YOUTH Activating Serum memperbaharu sel kulit anda pada kadar optimum dan merangsang penghasilan kolagen dan elastin yang kita perlukan.

Ini menjadikan kulit anda lebih muda dan berseri.

Rangkaian produk YOUTH™ Skincare adalah 100% vegan, bebas kekejaman terhadap haiwan dan bebas gluten.

YOUTH™ Activating Serum dikuasai oleh kuasa botani: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus Japonicus, Encapsulated Vitamin A.

Bagaimana nak dapatkan YOUTH™ Activating Serum?

Boleh hubungi mamayu untuk beli dan mamayu akan ajar cara pemakaian yang terbaik. Nak dapatkan 1 set YOUTH™ pun boleh, lagi bertambah efektif kesannya.

Mamayu
012-7925153

Photo
Add a comment...

Post has attachment
LATIH ANAK BERPUASA.

Korang start puasa umur berapa ya?
Teringat balik kecik2 dulu puasa ya allah letih betul.
Setiap jam tanya mak bila nak berbuka. 😂

Begitu lah budak2 baru nak belajar berpuasa.
Perut tak biasa berlapar.
Dahaga, dengan cuaca PANASS.
mesti melepek je.
Kesian kdg2 tgk 😂

Sempena promosi #Shaklee bulan ni, #Mealshakes Mamayu suggestkan dekat ibu2 yg baru nak ajar anak2 berpuasa.

Meal Shakes sesuai diberi kepada kanak-kanak yang mula belajar berpuasa kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang berpanjangan disamping dapat membina ketahanan badan kanak-kanak.

Jom cuba!
Tengah promo ni tau.
www.wasap.my/6027925153
Photo
Add a comment...

Post has attachment
YOU WILL NEED SUPPLEMENT IF YOU CANT HANDLE YOUR STRESS..
.

Mamayu memang salute kat suri suri hati suami yang sepenuh masa dirumah.
.
Seriuosly.. hari-hari boleh tercabar dengan anak-anak..
.
Mamayu tak pakar sangat dalam handle stress..
.
Laju jer mulut ni jadi trompet pencen..sampai boleh dengar satu blok...
.
Thats why i need supporter.
I need supplement untuk stabilkan emosi..
.
Supplement jiwa insyaallah..sentiasa..
.
Bila dah bertenang..
Baru boleh jadi positif ☺☺☺
Baru dapat Relaks2 dengan anak2..
Barulah dapat pandang dorang dengan mata penoh kasih sayang..
Tak ler pandang dengan mata berapi!!! 😅😅😅😅
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mamayu Craft di Tv Al-Hijrah
Mamayu Craft di Tv Al-Hijrah
citirahayu.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
hobi baru mamayu sekarang ^_^
Hobi Baru Mamayu
Hobi Baru Mamayu
citirahayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lamaran dari Tv AlHijrah...
Lamaran dari Tv AlHijrah...
citirahayu.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded