Profile cover photo
Profile photo
maria s
16 followers -
die hard fan of tempe and soy product.. wish to be "nomad serata dunia"
die hard fan of tempe and soy product.. wish to be "nomad serata dunia"

16 followers
About
maria's posts

Post has attachment
Baru tonton short film ni di tv al hijrah tadi. Terbaik la ^_^
"Your slipper is the symbol of your discipline."

Post has attachment
Motivasi Hari Selasa
Pernah tak korang alami satu tabiat ni? Tabiat suka membandingkan diri sendiri dengan orang lain. Apa korang rasa, "unhappy"kan, rasa down tahap lantai, ye tak.  Tak salah jika nak buat perbandingan ni, tapi buat perbandingan keatas diri sendiri itu lebih b...

Post has attachment
Wordless Wednesday #8
SubhanaAllah indah ciptaanNya sedikit pun tiada cacat cela.  Lokasi: Peach Orchard, South Carolina.

Post has attachment
Makan Tengah Hari Versi Saya
Assalamualaikum , selamat petang semua. Gigih sat nak update satu entri, kalau boleh 1 hari 1 entri, tapi harapnya bukan entri yang sekadar kongsi " life story" tetapi sesuatu yang boleh memberi inspirasi.ewah..ewah.. Tapi kalau nak update entri macam tu,pe...

Post has attachment
Segmen Blogwalking #Part3
Assalamualaikum, bersua lagi, eh hari yang sama, bertubi-tubi entri.^_^ Hari ni hari join segmen sedunia. Boleh kira dengan jari aktiviti join segmen ni last join contest oleh bloggers dayah jelita ,tahun 2011 kalau tak silap.  Okeh jom join segment lagi. M...

Post has attachment
Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah"
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Hujung minggu macam ni join segmen pun best juga kan. Jom ramai -ramai join segmen ni, lagi ramai lagi meriah. Moga bertuah la wahai empunya diri. 😅 OK! Kepada followers yang bertuah, Nisa akan hadiahkan   Inst...

Post has attachment

Post has attachment
Wordless Wednesday #7
Tok wan's clan day out.. heee.. Rindu keletah anak kecil yang
menghiburkan hati. Moga menjadi penyejuk mata  dan penyenang hati ibu
dan papa ye. Nanti kita jalan -jalan lagi kat IKEA.   One of the greatest blessings given by Allah is love of family. Cheri...

Post has attachment
DOA IMAN
Assalamualaikum semua, harap semua yang sedang baca ni sihat sejahtera disamping keluarga tercinta. Berkajang -kajang draft entry saya taip tapi semua pending. Kesian tengok blog ditinggalkan hampir 3 bulan lamanya. Okey hari ni baru datang mood tu nak post...

Post has attachment
Mohon perhatian ibu bapa sekalian, sentiasa berwaspada dengan persekitaran anda.
Wait while more posts are being loaded