Profile cover photo
Profile photo
syira yaya
kongsi gembira dengan orang lain ;)
kongsi gembira dengan orang lain ;)
About
Posts

Post has attachment
THE PHOBIA : AKU DAN LIPAS
Assalamualaikum. Haiii. Sapa sini geli dengan lipas??. ok kita geng. >_< sumber : intornet Secara jujurnya, aku antara orang yang geli dengan lipas. Takut tu tak sangat la. Kalau lipas dah tunjuk gaya wasalam, mampu ja lagi nak sapu buang dalam tong sampah....

Post has attachment
Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500
Assalamualaikum. Haiii. Ada giveaway terbaru dari kelab Blogger Utara. Hadiah pun menarik. Dipersilakan join skali :) :) Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung se...

Post has attachment
CONGRATS! STPM's & SPM's
Assalamualaikum. Haiii. Satnya dah bulan March. Pejam celik pulak tengok-tengok bulan Disember dah. Inilah yang dinamakan masa yang suka jeles dengan kita. >_< Haritu 2 March keputusan STPM keluar. Esoknya *3 March, keputusan SPM pulak keluar. Sebenarnya ak...

Post has attachment
syira yaya commented on a post on Blogger.
operation apa tu? semoga semuanya berjalan lancar. btw, haiii :)

Post has attachment
Gambar GT-S7580
Assalamualaikum. Haiii. Dah lama aku tak update blog. Dah nak habis bulan februari dah yuolsssss. Haritu aku ada transfer gambar henfon kat laptop. Tetiba, aku ada terjumpa gambar yang aku tangkap guna camera henfon GT-S7580 yang murah ni. henfon ni kecik j...

Post has attachment
Segmen Blogwalking | Yaya Cendana
Assalamualaikum. Haiii. Harini tak ada tajuk dari cerita aku sendiri sebab tengok tajuk atas tu pun hampa dah tau. :) :) Untuk pertama kali di bulan Januari ini, aku telah menge-join segmen blogwalking daripada hakak yang kiut -  Yaya Cendana . Sebenarnya j...

Post has attachment
NAWAITU NIAT
Assalamualaikum. Abad 21 la ni, kita semakin maju ke depan, sampai longkang depan mata pun tak nampak dah bila kalut duk tonyoh skrin henset. Dahsyat kau nak. Hahaa. Tu belum lagi bawak kereta sambil main henset takpun bawak moto sambil selfie. Nak kata ban...

Post has attachment
Kecomelan Jebon & Siamang
Assalamualaikum. Haiii ada nampak lain tak kat blog aku?? yaaa, pertukaran template buat kesekian seratus kalinya. *tepuk tangan untuk diri sendiri. itulah permulaan 2016 aku. Ramai yang update entri pasai memori tahun 2015. seronok ja baca. Ada jugak yang ...

Post has attachment
syira yaya commented on a post on Blogger.

Post has attachment
Tulisan Budak 19 Tahun
Assalamualaikum. Ini tulisan budak 19 tahun. Budak belasan. Apa dia tahu nak tulis? Tak matang lagi. Jadi, abaikan. Heh. Mungkin sebahagian masih menganggap budak 19 tahun masih mentah. Yang dia tahu, tulis pasal cinta. Cinta bahagia - dia tulis benda bahag...
Wait while more posts are being loaded