Profile cover photo
Profile photo
Naomie .Licouz
171 followers
171 followers
About
Posts

Post has attachment
Fiesta NBOS Sayang Malaysia Meriah Di Bagan Datuk
Bismillah Assalamua'alaikum semua.  Wah dah dekat nak setengah tahun tak update blog ni, jadi rasanya baik Numi share sesuatu yang bermanfaat bagi comeback kali ini. ye dak? hehe.  Baiklah, kepada yang follow Numi di Facebook dan Instagram, pasti korang ten...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Shampoo Safi Shayla ini dalam bentuk Pek Flexi
Bismillah dan assalamua’alaikum semua. Rambut yang sihat adalah kebahagian seorang wanita. Rambut
juga adalah mahkota wanita yang mampu member mereka keyakinan untuk berdepan
dengan suami dikala berada dirumah. Bagi Numi, wanita yang berhijab wajib menjaga
...
Add a comment...

Post has attachment
Review set pencerahan Nanowhite. Nak kulit bebas tompok hitam? kenelah cuba set Nanowhite. #nanowhite
Add a comment...

Post has attachment
Review Set Pencerahan NanoWhite
Bismillah dan assalamualaikum ladies. Penjagaan kulit wajah memang sangat penting bagi wanita. Numi sendiri sangat mementingkan penjagaan kulit wajah yang rapi. Lagi lagi bila berhadapan dengan pelanggan setiap hari di kedai, penampilan yang menarik dan kem...
Add a comment...

Post has attachment
PPZ Kini Di Youtube
Bismillah   dan   assalamua’alaikum .  Wah   raya   ni   memang   numi   sakan   raya .  Mana   tak   nya , dah  berpulun   kerja   kan ,  masa   beraya   ni   memang   tak   hadaplah dengan   kerja , blog  dan   perkara  yang  memeningkan   kepala . Tapia ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Althea Korea Bagi Free Makeup Sempena Raya
Bismillah dan Assalamua'alaikum semua.  Weh! Dah dekat nak raya ni oi. korang mesti tak habis lagi shopping kan. Numi pun sama tau! Dengar-dengar berita Althea sekarang tengah ada promo sempena hari raya ni. haaa, nak tahu ape yang BEST di website Althea se...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SGshop "Jom Shopping" Contest
Bismillah dan Assalamua'alaikum semua. Ewah-ewah, syok ye korang shopping dekat SGShop tahun ni. heheh, Numi pun tak nak ketinggalan jugak bershopping di SG Shop. Kepada yang menang contest daripada Blogger Ayue Idris, Numi ucapkan tahniah.. hehe. Numi pun ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded