Profile cover photo
Profile photo
Nur Faezah
About
Posts

Post has attachment
Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!
Click banner ni untuk tahu info lanjut :) Tadi scroll reading list dan terjumpa post pasal giveaway ni so, apa salahnya kan cuba nasib sebab lama sangat dah tak join GA. Syarat giveaway dah pon dipenuhi. Follower ke 638 dan done follow insta @nfaezah97 Kala...

Post has attachment

Post has attachment
Bila baran menguasai diri.
Bila baran menguasai diri, Semua benda serba tak kena, Semua kesalahan bukan salah dirinya, Bukan mahu menjernihkan keadaan, Jari dituding ke insan lain, Walaupun diri sendiri membuat kesilapan, Masalah kecil dibesarkan, Kemudian, berang bila orang menegur ...

Post has attachment
Food Study aka Pengajian Makanan.
Assalamualaikum dan hai semua! okay kalini post dalam BM sebab saya nak cerita pasal pengalaman dan sedikit pengetahuan. Pernah dengar tak nama kos pengajian makanan? kos ni tak sama dengan kos makanan yang biasa kita dengar macam kos teknologi makanan dan ...

Post has attachment
The end of my first year degree
Assalamualaikum dan hai kepada pembaca sekalian. Long time no see right? huhu mood nak menaip post tu tak sampai2 sehinggalah ke hari ini. Lebih banyak luangkan masa dgn Twitter dan Instagram . Followlah saya di insta dan twitter. #Promote Kawaii Lady is ba...

Post has attachment
Last Post Before Becoming a Degree student
Assalamualaikum dan hai semua..! Okay semalam 28 hb 8 tahun 2016, ramai yang dah start daftar. Ada jugak Uni yg daftar harini.. Yg penting UPM special case sebab 31 hb baru daftar.. ( rasa bertuah pulak ) Ada lebih masa dengan keluarga, banyak masa nak pack...

Post has attachment
Chat Box Problems plus Ways to Fix it
Assalamualaikum and hi all! I am really sure that all blogger suffer the same problem as me on chat box ( Cbox ). Actually, there are some more problem that you will face if you put cbox widget on your site.So, let's go through all of it to make you think t...

Post has attachment
How to make cbox ?
Assalamualaikum dan hai semua...^^, Tadi saya check cbox lepatu ade orang tanya macam mane nak letak chat box...Tuto nie Isya yg tanye... Firstly, Go Here Then sign up..insert every info then click create my cbox at the bottom of the page... ( refer below p...

Post has attachment
Cbox With Background
Assalamualaikum dan hai awak semua... disebabkan tak de kerja sekarang ni so, nak buat tutorial lah ... This tutorial is about the cbox with background like below... Log in your cbox account click here Then click on Look & Feel and choose  Colours & Fonts l...

Post has attachment
Chat Box Problems plus Ways to Fix it
Assalamualaikum and hi all! I am really sure that all blogger suffer the same problem as me on chat box ( Cbox ). Actually, there are some more problem that you will face if you put cbox widget on your site.So, let's go through all of it to make you think t...
Wait while more posts are being loaded