Profile cover photo
Profile photo
Romania Business
7 followers -
Promoveaza afaceri inteligent
Promoveaza afaceri inteligent

7 followers
About
Posts

Post has attachment
VSC INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE este o companie cu o echipa manageriala cu multi ani de experienta in brokerajul de asigurare si reasigurare ce ofera clientilor sai protectia de care au nevoie, garantandu-le solutii de asigurare profesionale si sigure.

In calitate de broker rolul nostru este de a alege ce este mai bun pentru clientii nostri. Noi adaugam experienta, know-how si angajamentul fata de un serviciu ireprosabil.

VSC INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE ofera servicii profesionale, ireprosabile, adaptate cerintelor unei piete aflate mereu in schimbare si din ce in ce mai exigente.

O gama larga de produse de asigurari este pusa la dispozitia clientilor nostri, oferindu-le, pe langa garantarea sumei asigurate, si protectia necesara atat lor cat si familiilor lor.

Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune programe si produse, asigurandu-le protectia financiara de care au nevoie. Parteneriatul cu clientii nostri este unul de lunga durata, cladit pe viziune, siguranta si competenta.

Conform Legii 32/2000, care reglemeteaza activitatile în domeniul asigurarilor, brokerul de asigurari este persoana juridica româna sau straina, autorizata în conditiile prezentei legi, care, pentru clientii sai, negociaza sau încheie contracte de asigurare si acorda alte servicii în legatura cu protectia împotriva riscurilor sau cu regularizarea daunelor.

Relatia intre VSC INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE si clientii sai este o relatie de parteneriat, noi reprezentand interesele asiguratului in fata societatilor de asigurari.

VSC INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE isi asista clientii in relatia cu societatea de asigurari in vederea cumpararii unei polite de asigurare sau conceperii unui program special adaptat analizei de management al riscului.
Add a comment...

Post has attachment
Primăria Sectorului 6, suspectată de NEREGULI la eliberarea autorizaţiilor de construcţie și a certificatelor de urbanism

http://www.ro.business/stiri/
Add a comment...

Post has attachment
Oil price & Saudi StoneAge..the new movie by Vladimir Putin

http://ro.business/news/
Add a comment...

Post has attachment
Romania Business website clip ro.business
Add a comment...

Post has attachment
The global economy in 2016

2016 will be marked by gradual rises in US interest rates, low oil prices and a continued economic slowdown in China. Global GDP, while well below pre-inancial crisis highs, will speed up slightly from 2015 to 2.6% at market exchange rates and 3.4% at purchasing power parity (PPP).

Advanced OECD economies will remain on a steady course, expanding by a little over 2% in PPP terms. Cheap energy will help: Brent will average US$53 a barrel in 2016. Aided by strong labour and housing markets, and recovering government spending, the US will grow by 2.4%. Businesses in the EU will beneit from loose monetary policy, although the risk of a Greek exit from the euro zone lingers. In Japan, “Abenomics” will struggle to snap the economy out of its doldrums, in the face of population ageing.

Scintillating growth across an array of emerging markets will not return in 2016.

As monetary tightening inches forward in the US, capital will low from them to it, causing capital outlows and volatility for some. Especially vulnerable are big commodity exporters and countries with large iscal and current-account deicits, or a lack of credible policymaking: Nigeria, Russia, South Africa, Turkey and Venezuela stand out. Brazil is labouring to counter rapid inlation, a wide budget deicit and high interest rates, while impeachment hangs over its president, Dilma Rousseff: in 2016 GDP will contract again, by 2.5% in real terms. India is a bright spot, offering 7.4% growth, but reforms will be needed for it to fulil its potential. China, too, faces formidable structural challenges.

Yet many worries about the global economy are overblown. Despite its problems, China will expand by 6.5% in 2016, as services outpace industrial output and investment accelerates. Unlike in past crises, moreover, non-OECD economies overall enjoy ample foreign reserves and liberal exchange rate regimes: the risk of a wholesale emerging market meltdown is remote. Non-OECD economies will grow by 4.5% in PPP terms in 2016.

For more visit http://ro.business
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Evolutia Romaniei in 2015. Rolul ROCCIJA.

Evolutia Romaniei in anul 2015 s-a remarcat prin pozitionarea tarii in topul cresterii economice intre statele membre UE precum si prin reducerea inflatiei. Producatorii romani au inceput sa fie vizibili, obtinand recunoastere pentru produsele lor. Totodata, s-a observat si o mai buna promovare si intelegere a capitalului autohton.

Reducerea cotei de TVA de la 24% la 9% pentru alimente si apa, iar ulterior in ianuarie 2016 reducerea cotei generale a TVA la 20%, dar si reducerea cotei de impozitare pentru veniturile din dividende, au fost de asemenea masuri de relaxare fiscala benefica Romaniei.

Din punct de vedere al telecomunicatiilor, Romania beneficiaza de o dezvoltare fara precedent - implementarea si folosirea sistemului 4G.

Clientii de produse si servicii, in general, au devenit mai atenti, mai educati, cu privire la modul in care isi cheltuiesc propriile resurse. Tot mai multi tineri se implica in mediul de afaceri, cu forta de munca si dorinta de schimbare.

Toate acestea arata in mod clar o maturizare treptata a pietei din Romania. Este de dorit ca aceasta dinamica pozitiva inregistrata in anul 2015 sa se reflecte cu rezultate pozitive si in forma continua pe parcursul anului 2016.

ROCCIJA vine in intampinarea celor interesati de dezvoltarea relatiilor economice si culturale dintre Romania si Japonia; ii vom susține in toate actiunile comerciale dar si sociale.

Ne adresam, in primul rand, companiile romanesti si oamenilor de afaceri care vor sa penetreze piata din Japonia, cu target final incheierea de parteneriate cu societati japoneze.In al doilea rand, vom sprijini companiile japoneze si oamenii de afaceri niponi care vor sa investeasca în Romania sau sa incheie parteneriate in Romania.

Pentru mai multe informatii puteti contacta ROCCIJA pe adresa de email.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Evolutia Romaniei in anul 2015. Rolul ROCCIJA.

Stefan Stan, Vice Presedinte al ROCCIJA – Romanian Chamber of Commerce and Industry in Japan
http://www.ro.business/stiri
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded