Profile cover photo
Profile photo
Mokomira Hanamichi
16 followers -
An aspiring future pilot who loves to write almost about everything. Super random person who is reserved and secretive too. Mixture of all♥
An aspiring future pilot who loves to write almost about everything. Super random person who is reserved and secretive too. Mixture of all♥

16 followers
About
Posts

Post has attachment
[ Pregnancy Journey ] Tough 1st and 2nd trimester
Assalamualaikum semua... Salam cuti PH arini kepada yang kije normal bours sebab arini 10th Sept 2018 adalah public holiday. Jalan raya sunyi takda keta dan budak sekolah serta acik juai nasi lemak semua bercuti sekali hmmmmmmm. Lemau gak tapi kene gigih Me...
Add a comment...

Post has attachment
[ Pregnancy journey ] Magical first trimester
Assalamualaikum semua.. Meh sambung topik pregancy journey ni and percayalah hingga kini tak caya lagi saya dah menulis camni based on pengalaman sendiri untuk dikongsi. Saya ni jenis nak terima adjustment life susah. Nak terima hakikat dah kahwin pun take ...
Add a comment...

Post has attachment
Kalau lah Allah bagi 5 bulan saja lagi
Assalamualaikum ... Entri kalini adalah berkenaan sesuatu yang rawak. Kalaulah... Kalaulah Allah bagi hidup lima bulan saja lagi bermula sekarang. Apa yang saya ingin buat? Sedih. Sedih bukan sebab terlampau sayangkan dunia ni tapi perpisahan tu satu benda ...
Add a comment...

Post has attachment
Salam dari Allah
Assalamualaikum ♥ Salam Selasa semua. Apa khabar kalian  wiwiitt wiwiiit.. Kita baru dikejutkan berita tentang gempa bumi di Lombok dan juga amaran tsunami di Bali serta laporan ramalan angin kencang di Sabah. Allahu.... Kalian, Allah sedang beri salam tu. ...
Salam dari Allah
Salam dari Allah
itsmirmira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
My 'everything' first time to Korea
Hello ladies and gentleman.. A very very good evening to all of you and assalamualaikum to those who are muslims. How was your day today anyway? While waiting for isya pray time, I lay down lazili like a polar bear on my bed and my mind reminisce Korea mome...
Add a comment...

Post has attachment
[ Pregnancy Journey ] The beginning
Salam alayk~ Saya rasa nak catit skit sebanyak pregnancy journey dalam blog ni. Sebab nkat nak kongsi dan juga sebab bila.saya dapat tahu saya pregnant benda pertama saya gigih taip di google adalah blog pengalaman ibu mengandung. Sindrom mak mak sangat kan...
Add a comment...

Post has attachment
Yang disorok boleh juga terkeluar
Salam ♥ Hai semua apa khabar ~~~ Sihat dak? Alhamdulillah kalaunsihat. Kalau tak sihat itu juga alhamdulillah sebab Allah uji sebab Allah sayang ye dak ye dak. Oh ya... Ada satu kisah ni si polan A yang mengutuk si polan B dekat sipolan C... Lepas tu sipola...
Add a comment...

Post has attachment
Lidah kokedal / Lidah boya
Assalamualaikum... Hello semua♥ Kuih lidah buaya ni memang sedap ngunyah depan TV. Kalau dok ofis pun sedapngunyah kruk krak kuih ni sambil stress stresss hadap pc. Ahahah Bahan bahannya memang simple. Tepung gandum, marjerin atau butter, garam skit, air sk...
Lidah kokedal / Lidah boya
Lidah kokedal / Lidah boya
itsmirmira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Random Wednesday
Hello amigos... Have you all watch Ant Man and Wasp? I have not.....not yet. Ehehe. I hearf it was super funny and got some tiny explanation on previous Avengers movie. Phew...lets wait til next week. My husband and I going to redeem his birthday coupon. Jy...
Add a comment...

Post has attachment
Hospitality orang jawa
Salam alayk ~ Raya dah lama berlalu tapi mssih takleh move on kuih yang dihidang dirumah mertua kaka kepada suami saya, kakcik. Wehh ada jeruk bagai dan pelbagai kek...nyummm sangat. Opkos ada banyak lagi kuih dalam balang tapi saya snap hat dua ni je sebab...
Hospitality orang jawa
Hospitality orang jawa
itsmirmira.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded